Orkanen från IV!

Asså jag sitter å kollar igenom min blogg sen 2010 då jag var 16 år !!! 
Asså jag kan fan säga VILKEN JÄKLA FJORTIS JAG VAR DÅ!! typ iaf på hur jag skrev mina inlägg hur jag var som person just då...Herregud säger jag bara :) 
Tur att jag inte är så nu för då skulle man ju vara helt jäkla hatad av allihopa!! Men det var ju det sättet man hade då i den åldern iaf när jag/vi som var 16/15/14 år då haha!! :) 
 
Iaf så hitta jag detta inlägg som jag fortfarande skrattar så jäkla mycket åt !!! :D 
Jag å Issa som jag gick med i skolan då p å IV så...hade vi rast å satt ute i korridoren vid sofforna som stod där då..å höll på med datorn tror jag för det gjorde vi nästan alltid...å då hade vi haft en vikarie (fast hon jobbade på IV men med en annan klass) så vi kallade henne vikarie som var så SUR jämt så, jag å Issa kom på smeknamnet ORKANEN!! Eftersom hon var sur hela  tiden!! 
Men sen en dag när vi satt där i korridoren så kom hon å en som hette Johan (som åxå gick på IV fast i hennes klass då) 
Jaa jag har kopierat inlägget så ni får lläsa det :) 
 
orkanen har gått å blivit fjortis!!!!! :)
Orkanen: Johan va ska du ha jackan till? ska du ut å ta ett bloss?
Johan: nej jag röker inte!!
Orkanen: följ med johan han ska ut å ta ett bloss! (hon säger till två andra elveer)
......
sen typ 1 min efter 
erika: har hon gått å blivit fjortis nu åxå? :O 
issa: ASSSSSSSSSSSSSSG som fan
erika: men hon är ju en orkan å hon har blivit en fjortiis en JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA fjortiiis !! :) 
erika/issa: ASSSSG IHJÄL OSSS HAHAHAH I FAN EN KVART!!! :) ^^ 
,
sååå jääääääääävla kul asssså!!! :)

Graven


Var till graven å kolla till igår...dom hade ställt dit nya höstblommor så det ska bli höst fint!! 
Hade inget ljus med mej annars skulle jag ha tänt ett...men åker nog dit smart igen å tänder ett! 💙💙 




jag vill ha, jag längtar

Asså ja nu kan ni tycka vad ni vill men jag tänkte skriva en sak som jag längtar till :) 
 
Jag längtar som bara FAN till julafton å julen nu ja...vill ha snö jag vill ha julmat ja allt med jul å göra å nyår :) ^^ 
jag vill ha julklappar å jag vet exakt vad jag vill ha för något haha !!! så min önske lista är redan klar till jul så!! jag ligger i tidigt iaf å det är bra annars brukar jag inte veta vad jag vill ha !!! :)
 
Ja orkar inte leta efter några julbilder just nu..så det blir inga bilder haha!! 
men det går bra utan åxå!!!

hälsocentralen

Igår så var jag iväg till öppen mottagning på Storviks hälsocentral för att kolla upp mitt födeslsemärke som har likosm växt utåt...att när man kommer åt den så gjorde det ont å plus att man var rädd att den skulle lossna så man skulle få in baktterier däär uscha!!! haha :D 
Men var iaf dit å kolla upp den å dom sa att det såg bra ut asså att den var godartad asså att dom inte behövde skicka den på analys/odling...dom klippte iaf av den å det gjorde så JÄKLA ont så det inte gick mera..men nu är den borta iaf å det är skönt...
 
Ska iaf ta bort plåstret dom satt på som skulle sitta på ett dygn innan jag fick ta bort det...å skulle sätta på ett sånt här litet plåster de jag har på nu är ju sån här stort sjukhusplåster haha eller vad man ska kalla det :D 
Haha är en bild sen studentveckan :) ^^
Ser jätte sliten ut haha å rolig för den delen :D

Kalas!

Blev inge bloggning ugår men jag var på kalas hemma hos Elliot för han fyllde 4 år igår :) 
Så var dit å gratta honom med presenter å tårta å fika!! :) 

Av mej, mamma å pappa fick han kläder, godis å lego som han önska sig :) han blev nöjd huvudsaken de:) 






LÅÅÅÅNGT INLÄGG!!!

Hej nu tänkte jag skriva ett as långt inlägg å det kommer vara så osammahängade så ni kommer förmodligen inte fatta ett smakk av det jag skriver men haha då är det så!!!

Vi börjar med att jag har jobbat hela sommaren i år så har inte haft tid och orken kkvar efter då att blogga för jag lära vila upp mej å allt sånt där haha...men jag tror att jag har skrivit om att jag har jobbat me kommer inte ihåg så skriver det här igen så ni vet det en gång til...en gång för mycket gör inget än ingen gång alls liksom!! 
Ja jag jobbade ju på Vallgården i Årsunda hela sommaren å det var så jävla roligt jag trivs så bra där det är så roligt att jobba med dom som bor där å specielt dom man JOBBAR med liksom är så trevliga å allt sånt där :) 

Sen kan jag skriva om att jag var på begravning en fredag den 29 augusti tror jag det var...å det var min systers barn som dog i magen som vi hade begravning för å det har varit jobbigt för alla oss som är nära henne så det ska jag inte skriva om så mycket för jag vill ju inte skriva ut för mycket om det heller hon kanske inte vill det...å det kan jag förstå...men det har iaf hänt den senaste tiden...

Sen så har jag ju varit sjuk å då tänkte jag att jag hinner ju blogga då ... men hände det något nej haha...glömde helt bort bloggen å första TVÅ dagarna jag var sjuk så låg jag bara i sängen å inte orka göra något....hadee så jäkla ont i halsen kunde inte ens äta mat den dagen så fick dricka saftsopppa å blåbärssoppa haha!!! men det går eftersom jag tycker om det :) 
Det var JOnas som vart sjuk först sen var jag sjuk av honom...så jag var men det gör ju inget hahaha ne men det smittas ju så jäkla bra ibland alltså när man bor i samma hus...en dag hade jag ingen röst så kunde liksom inte prata haha...å den dagen skulle jag in till arbetsförmedlingen å lämna in papper å sånt å då skulle jag prata å då fick kjag liksom inyte ens fram ett ljud å det kändes så pinsamt...för han som jag prata med sa ; ja jag hör att du är sjuk...haha så PINSAMT!!!! men det gick iaf bra!!! 

Sen har det liksom inte hänt något annat dom senaste dagarna har bara varit hemma har jobbat en gång sen jag sluta i somras...å det var skönt å komma tillbaka för då jobbade jag från 07.00 till 21.30 tog ett dubbel pass på en ång haha ... ne men det var brist på vikarier å jag sa att jag kunde jobba för jag skulle inte göra något den dagen ändå så :)
det gäller att man ska bjuda på sig själv å det gjorde jag :) ^^ 

Är bara hemma å inte gör något liksom!!! 

ja vad mer ska jag skriva hahaha!!! tycker jag fått med allt jag skulle skriva eller ja jag kan ju fortsätta å kunna skriva flera sidor haaha:D men det gör jag inte...

jag ska iaf försöka komma ihåg å blogga en gång om dagen minst iaf!!!

om det inte blir så blir det mindre saker till mej haha ska sätta ettt test på mej själv haha ja nu fattar ni inte bva jag menar men orkar inte skriva vad jag menar men ni får hålla ihop era tummmar å att jag kommer blogga iaf minst en gång om dagen.


Klara mej inte ifrån det!

Jaha då har jag blivit förskyld åxå då ...inge roligt kan inte sova pga halsen som värker -,- :/ 

Jonas har varit sjuk ett tag nu å jag trodde jag skulle klara mej men nu under natten slog det till :/ menmen nu har jag ju en anledning till att hinna blogga å berätta vad som har hänt å allt sånt där :) 

Eftersom kommer nog bara ligga i sängen eller soffan idag å tycka synd om mej själv för jag är sjuk haha :) 

Inte bloggat pga

Har inte bloggat pga många saker....
Har varit på begravning varit i Skövde ja lite allt möjligt så kommer blogga om allt det här när jag orkar för jag är så jäkla trött nu men de kommer :) 

RSS 2.0