GLAD PÅSK

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ^^ 
hoppas ni får en bra påsk å äta god påskmat nu :) 
 

FÖR MYCKET I SKOLAN NU!

Alltså det är så jävla mycket i skolan nu så jag orkar inte med mera saker ....det är så jävla pressande på en...imorgon har vi redovisning om begravning å annat arbete som min grupp inte är klar i ....allt är så jävla stressande å för lite tid till allt.....
jätte trööttt på skolan nu kan jag säga er!!!!! 
å så är det jätte jobbigt på matten förstår ingenting om det å hon läraren kör bara på med sitt tempo å fattar inte att vi eller ja vissa inte hänger med på lektionerna. 
skit samma orkar inte tänka på detta nu så! 

virus, virus å ännu mera virus

Ja detta var ju roligt...
min dator har fått virus eller ja den har haft virus en längre tid nu men nu har jag nog fått mera virus eller ett större virus eller hur man ska säga det...
för det börjar komma uppp många konstiga saker på datorn när man sitter å kollar på internet...kan komma upp nakna tjejer å ja allt sånt där så måste lämna in den sen om den blir sämre...den har inte blivit seg än som tur är...
Men jag tycker det är bara fel på alla dom hära skoldatorerna man får av skolan...
Ljudekortet är det jämt fel på min dator plus viruset nu då....joo juste min fläckt i datan är det fel på åxå eller ja den är sönder å så är det nått som är löst innuti datan!
Undra ens om det finns virus skydd på dom här datorerna ?? :O 
 
aja skit samma om det....duscha för ett tag sen så håret håller på torkar vill ju att det ska självtorka eftersom det är bättre än att blåsa håret :) 
ska kolla på johan falk nu själv -.- 
nyss kollat på live sändningen på marcelos blogg :) haha dom kan vara sjukt roliga ibland asså!!! :) 
 
Men ska dra ner å käka nått innan jag ska börja kolla på johan falk :D 
godnatt med er alla!! :)

Dag 5: En plats jag gillar

DAG FEM KOMMER IDAG IST!!!
En plats jag gillar är hemma i mitt rum i min säng eller så är det i Örebro på campingen där har alltid tyckt om det stället vet inte varför men jag har alltid gjort det tycker det är fint där å allt sånt där....vi var ju där varje sommar förrut när vi hade semester så det kanske därför att jag tycker om det så mycket :) ^^ 
Men det är dom ställerna jag gillar mest av allt nu iaf liksom!!! :D

Dag 6: Min kärlek

DAG 6 KOMMER FÖRE DAG 5 FÖR DETTA PASSAR MER IN PÅ DENNA DAG! SÅ DAG 5 KOMMER IMORGON! 
Min kärlek är ju såklart min Älskade Jonas Persson!!! :) 
Jag älskar honom så otroligt mycket så det går inte att skriva om det....
men kan iaf säga attt han är det bästa som har hänt i mitt liv så jag hoppas å vill att vi ska hålla detta livet ut...känner mej så trygg med Jonas å kan vara mej själv å göra saker som jag aldrig skulle göra annars.
Men imrogon är det fyra år sen vi blev ihop å det är jag jätte glad för...
för jag älskar han så jäkla mycket.
den 23/3 - 09 är den bästa dagen i mitt liv kommer ihåg den som om den var igår liksom...
 
Jag älskar min jonas persson kan tjata om det som fan men nu kommer det bilder på oss ist :) ^^ 

Dag 4: Mina djur

Mina djur är ju en hund en kanin å en hamster :) 
så kan skriva lite om dom... :)
 
Hunden är ju en Cavalier å heter Bus och han 7 år å är som alla andra hundar gosig ska ofta ligga å mysa med en...han vill att man ska hålla på att kila honom hela tiden.
Kaninen heter ju då Snuttan å är 8 år fyller snart 9 år. Hon är en dvärgvädurskanin. Hon är gammal så hon är ju så slö så hon gör ju inte så mycket mer än att vila i sin bur. Men hon har varit en pigg kanin som har gillat å springa runt ute på golvet eller i koppel på sommaren.
Hamstern heter ju BULLEN men jag kallar han bullis för det låter roligare. Han är en dvärghamster. Han är en pigg liten krapat om man säger så. Han är ju ett natt djur men jag har lärt honom å vara vaken på dagen å sova på natten. Men innan det så kan han börja springa i sitt hjul när jag har lagt mej i sängen å släckt sista lampan i rummet å så tänder man lampan igen så slutar han springa så han är gullig. Han gillar att springa lös i min säng å att man håller på med honom. Han ÄLSKAR mat kan jag säga.

Dag 3: Ett recept jag gillar.

KLADDIG KLADDKAKA!!!!!!!
 

Ingredienser:

:: 2 ägg
:: 2.5 dl socker
:: 4 msk kakao
:: 2 tsk vaniljsocker
:: 100g smör
:: 1 dl mjöl
:: 1/2 tsk salt

Så gör du:

1. Sätt ugnen på 175 grader
2. Smält smöret i en kastrull
3. Vispa ägg och socker tills det blir poröst
4. Blanda (försiktigt) samman med mjöl, kakao, vaniljsocker och smör
5. Häll ner smeten i en brödad form
6. Grädda i 15-20 minuter (Den kortare tiden ger en extra kladdig kaka)
7. Låt kladdkakan svalna innan du serverar med vispgrädde eller glass


Dag 2: Mitt favorit ämne i skolan.

Ja jag kan först börja med å skriva dom ämnena vi har i vård o omsorg ni som inte vet det..... :)
Vi har iaf dom här ämnena....
Det är dom vi har nu i tvåan i ettan var det många fler ämnen.
Medicin
Vård och omsorg
Svenska
Engelska
Matte om man vill eller ja första året måste man ha matte
Idrott
Psykiatri
 
Jag tycker iaf bäst om vård och omsorg för då håller vi på att ta prover å håller på med dockorna mest sånt här praktiska saker...sen så tycker jag om medicin är roligt. 
Dom andra ämnena har man ju haft genom hela sin tid i skolan så det är inge roligt.
Då räknar jag med Matte, svenska å engelska.

Dag 1: Berätta om mig själv.

Då ska jag berätta lite om mig själv då....:)
 
Jag heter då Erika Eriksson då å är 18 år fyller snart 19 år den 28 april å så bor jag i Kungsgården med min mamma å pappa å våran hund Bus, har åxå en kanin å en hamster. Jag har två syskon men dom bor inte hemma för dom är så gammla haha. Jag går andra året på gymnasieskola vid namn Bessemer inrikting vård o omsorg. Jag har världens undebaraste kille åxå å han heter Jonas Persson. Vi har snart varit ihop i 4 år.
Mina initressen är inte så intressanta haha. Gillar mest att vara med kompisar i skolan sen vara med min kille.
Jag har gått på gymnastik när jag var yngre å så har jag ridit på ridskolan i Kungsgården.
Min favorti färg är iaf lila och svart, gillar hundar mest av alla djur som finns typ.
 
Ja finns det mer att skriva ja det gör det säkert men jag kommer inte på nått nu. Om jag kommer på nått senare så kan jag skriva det i ett annat inlägg bara att jag skriver att det är från detta inlägg så at ni fattar vad jag börjar skriva om.
En bild på mej kanske ni vill ha :) ^^ 

Bloggtorka ju...så gör denna lista.

Eftersom jag har sån jävla bloggtorka nu så kommer jag köra på denna lista som jag gör själv....:) 
kanske inte gör alla dagar jag skriver upp men jag gör dom dagarna tills jag har fått upp mitt skrivande igen på bloggen :) 
 
Dag 1: Berätta om mig själv
Dag 2: Mitt favorit ämne i skolan
Dag 3: Ett recept jag gillar
Dag 4: Mina djur 
Dag 5: En plats jag gillar
Dag 6: Min kärlek
Dag 7: Film tips
Dag 8: Tips på presenter både killar/tjejer
Dag 9: Mitt drömbröllop
Dag 10: Mitt favorit program som GÅR NU på tv
 
Så där har vi 10 dagar jag kommer skriva om eller ja tills jag får igång mitt skrivande å det kanske är imorgon man vet aldrig haha :D ^^ 

vill till Valbo....

Alltså jag vill till Valbo å köpa kläder måste ha nya kläder är behov av nya kläder åxå....alla tröjor har blivit för småa liksom hur kul är det att gå runt med för smååa kläder?? 
 
Å så måste jag ju liksom fixa in lite nya vårkläder i min gaderob åxå för måste ju fixa sånna nu eftersom det snart är vår å "SNART" sommar :) så måste fixa in MYCKET nya kläder :) ^^ 
 
Skola idag slutar 14:00 tror jag eller så slutar vi senare bara för det är obligatoriskt att gå på JU-JUSTUN...
Jonas var snäll å skjusa mej till skolan idag...Vi pratar ju om döden på lektionerna nu bara eftersom det är det vi håller på med i skolan....

bloggtorka

Vet inte alls va jag ska blogga om asså jag har en sån jävla bloggtorka nu så det inte bara går mera.....därför ingen bloggning...men kommer väll på nått så smånig om hoppas jag :D ^^ 
 
Iaf så ska Elliot sova här hos oss i natt eftersom Jenny å Rickard ska till Stockholm på nåttt skit :) 
Å Jonas har åkt hem till honom men han kommer tillbaka hit sen ikväll eller så nu på eftermiddagen vi får se hur det blir....å ja jag då jag sitter här vid datan nu å har det tråkigt tänkte kolla på nån bra film på datan en stund...sen så ska jag vara social med dom där nere ett tag! :) 

Bus fyller 7 år.

Idag fyller världens bästa hund 7 år :) 
Min lillebror fyller 7 år hela 7 år fatta va tiden går fort...vi köpte honom när jag skulle sluta sexan...asså shit!! :) 
Grattis världens bästa lillebror/hund!
Bus när han var liten valp:) haha skit liten om man jämför med vad han är nu :P ^^ 

fhds

ÅÅÅÅååh jag trodde jag hade blivit bättre men då fan inte....:( hatar magsjuka,...............................................
ja ni fattar inlägget så ligger det till nu för tillfället!

Det jag har jaft fullt upp med.

Nu kan jag berätta vad jag har haft fullt upp med senaste veckan...
Vi hade ju praktik 5 veckor å sen vart det ju sportlov så det har jag ju haft men sen när jag börja skolan igen i måndas då fick jag en lapp av min mentor att hon hade bokat ett EVK möte med rektorn om min prkatik eftersom jag inte fick godkänt så vi skulla prata om det. 
Sen så har jag haft fullt upp med lektionerna å så uppgifter som skulle göras å så ska vi börja på jujustu med klassen eller ja hela skolan ska ha det för dom vill att vi ska testa på det. Men hade inga gympakläder med mej å inte min medicin heller så kunde bara vara med på uppvärmingen å då blev jag helt slut. Så idag var det ju igen men nu är jag ju magsjuk så irrriterande.
 
Men iaf på mötet med min mentor å rektorn så hade min handledare på praktiken sagt till min mentor att jag hade gått in i ett rum där en ung kvinna hade dött av nått å bara stått där å kollat på dens närstående när dom prata med en sjuksköterska. Men det har jag då inte gjort så det ljuger min handledare om jag visste inte ens att någon hade dött så vafan...sen så ljuger hon för mej att jag var godkänd så ringer hon till min mentor nästsista dagen på praktiken å sa att jag inte var godkänd...å på kvällen då innan jag sluta sa hon till mej att jag var godkänd...så vafan ...sen så hade hon sagt till min mentor att jag bara stod å kolla på när ja alla andra håller på att jobba å stod å skartta asså vafan....men jag hade ingen lugn stund alls förutom på fikat å maten....
Blir så irriterad på min handledare jag hade.  
Ja det var lite om det men det var ju mera åxå men det orkar jag inte skriva här mera är så irriterad så det inte går nå mera....
Ska iaf göra OM min praktik men då är det på SOMMARLOVET fem veckor bara för min handledare LJUGER för min mentor.......
Aja skit samma ska försöka glömma detta!

Magsjuk...

Är hemma från skolan idag för jag har fått äckel magsjuka av nått någon person....hatar magsjuka usch!
Vakna iaf klockan 3 i natt å mådde fett illa å spydde sen så kunde jag inte sova tills pappa gick upp vid halv se tiden då kunde jag somna men vakna igen vid kvart över sex å spydde igen....men har inte spytt sen den tiden så hoppas det har släppt med spya iaf...mår bara illa nu då å då det kommer vissa stunder så jag måste lägga mej ner å allt sånt där...men blir hemma från skolan imon åxå eftersom man ska vaar hemma 48 timmar efter man blev sjuk.
Hopppas jag blir bättre fort! 
 
Sitter iaf å dricker blåbärssoppa som fan å hoppas det hjälper :)

haft fullt upp

Har haft fullt upp dom här dagarna jag inte har bloggat...
kan berätta mer om det i nått annat inlägg någon dag om vad jag har gjort å vad som hänt ja allt:) 

alltmöjligt inlägg.

Undra vad som har slagit till pappa ....han sitter å kollar på iphone 5 å olika abonnemang till ....undra om han har tänkt köpa en sån till sig själv eller till mej kanske (a) ^^ 
å så håller han på å kollar på en billig mobil till mamma åxå eftersom hon vill ha en ny mobil så vi får se hur detta slutar :D 
Jag vill ju så gärna ha en iphone 5 så hoppas ....
mitt abonnemang går ju ut nu till sommaren sa pappa så det kanske betyder någonting! :) 
 
Idag har jag pluggat som bara fan i skolan med Louise vi är så duktiga...men vi ska bli duktigare på allt i skolan nu...ta igen alla prov vi har missat inte gjort å sånt dära...
 
Åkte iaf hem till Jonas efter skolan å var där hemma hos han.
Å jag kan säga er att jag fick hicka hemma hos Jonas å den hållde i 15 minuter tror jag det var om det inte var längre? 
sen kom jag hem å då börja jag hicka igen å den hållde på då i 6 minuter å NU fick jag hicka igen se hur länge den håller i sej....alltså jag hatar verkligen HATAR hicka!!! 

Vill shoppa kläder.

ÅÅÅÅh jag vill till Valbo å shopppa lite kläder till mej själv....
men vet inte hur mycket pengar jag har eftersom jag ska betala saker till Jonas för 2000 kronor typ...eftersom Jonas köpte en systemkamera till mig. 
Å plus att vi ska snart fira 4 år så då tänkte vi så. :)
 
 
Mina favorit affärer är Gina Tricot å H&M!!! :D 
handlar alltid där av mina kkläder liksom:) 

Trök skola igen.

Asså shit....kom tilll skolan klockan 8;00 å vi börja kvart i nio...men jag tröttna på skola så fort jag satt mej på stolen. MMen får väll tvinga mej genom dagen å alla dagar som är kvar tills nästa lov alltså påsklovet.
 
Sitter på lektion nu eller jag är ledig har inte engelska med klassen eftersom jag inte har g sen nian...Men snart är det iaf lunch så det blir bra eftersom det är inge jobb som måste göras...
 
Hhööh Ewa kom med en lapp till mej idag som hon hade bokat in  en tid på som vi ska gå igenom varför hon ändra sig alltså min handledare å så ska vi prata om skolan alla andra ämnena som jag har eller nått ...vill inte prata om det vill bara veta varför jag inte fick godkänt på praktiken när jag hade fått halvtidsbedöming godkänt menmen..

rubrik till detta inlägg

ÅÅÅh snart börjar skolan igen eller ja på måndag...vill inte börja igen det är så jävla jobbigt...är skoltrött som bara fan kan jag säga! -.- 
Men snart är det påsklov hoppas jag iaf haha!! :D 
 
Nyss varit ute ååkt bil med Jonas till macken i Årsunda å till ica å handla lite saker...Första gången jag har fått suttit fram medans Jonas kör så det kommer kännas lite konstigt sen när vi åker typ till Valbo elleer nått sånt :) 
 
Nu ska jag kolla lite bloggar å ha det roligt lite. Medans Jonas håller på med sin Volvo.

As glad

Igår så klara Jonas uppkörningen så nu äntligen har Jonas körkort :)
Så jävla glad att han har fått det :)
Nu kan han köra mej dit jag vill när jag vill...hihi^^
Såhär glada är vi båda två :)


Stör mej på alla idag.

Fan va jag stör mej på precis alla idag ...alla personer är så jävla dryga!!

Ett kort inlägg men så är det just nu.


RSS 2.0