älskar denna reklam

Alltså jag bara älskar denna reklam asså hahahaha :D ^^  
så jävla bra hihi!!
 

Dag 3 av min "lillabebis"

Nu är det dag 3 för min "lillabebis" å såhär ser den ut nu :) 



Dag 2 av min "lillabebis"

Såhär ser min "lillabebis" ut nu dag 2 :) 
Börjar på att spricka upp :) hihi^^ 



Litet familje firande

Igår så hade jag ju namnsdag å då så i vår familj så äter vi ju tårta å firar namnsdagen som om de vore någon som fyllde år. Ger presenter å fikar med tårta å lite bullar å så. :) det har vi gjort alla år jag har funnits så jag vet inte när dom börja med det :) 
Jag fick iaf av mamma å pappa en godis ask med hjärtan i å lite choklad, å av Jonas så fick jag ett sånt där dinosaurie ägg spm växer å växer tills det kommer fram en dinosaurie :) 
Dom är as coola tycker jag haha :) 
Ni kommer få se bilder på den för varje dag tills den knäcks å kommer fram! 

Såhär ser den ut iaf :) min "lillabebis" 



Har namnsdag idag :)

Idag har jag NAMNSDAG :) hihi de är ERIKA i kalendern :) 
Typ as glad haha!!! 

Nu ska jag ta å kliva upp å göra mej i ordning för en dag i skolan å det är fredag as glad för de åxå!!! 

Haloween fest

Här är ett väldigt gammalt kort på mej å mina kompisar haha :D ^^ 
jag hade haloween fest hemma hos mej kommer jag ihåg. Att jag å Lina fixa inbjudan å allt sånt där innan jag hade frågat mamma å pappa om jag fick ha en liten haloween fest hemma haha...så ringer en av deras pappa (vi var ju småa där liksom haha) ¨å sa att hon fick komma på festen och fråga om hon fick komma lite före för han skulle börja jobba å då sa mamma att hon inte visste ntt om någon fest...men den blev av iaf haha!! 
 
Här är iaf en bild på hur vi såg ut då på festen :) 
Längst upp från vänster:Julia, Lisa, Helena och Madeleine
från raden där nere: Lina, Jag och Agnes
 
 

HLR

Sitter i skolan just nu å har lunch eller ja rast :) 
Idag har vi HLR (hjärt o lung räddning) för er som inte vet va de betyder! 
Övat på dockor å allt, sen prova vi på varandra med då gjorde vi bara sidoläge . 
Vi kolla på en film om det innan så vi visste hur vi skulle göra ;) 

Så om det händer på riktigt så vet jag nu hur man ska hantera allt å göra allt med den som ligger ner då. 


Gknvgjbvbn

Vissa människor är bara för mycket!!! 
Jag är inte på humör för att blogga för vissa beter sig som idioter!!! 

Nere på två siffrit nu

Är nere på två siffrit nu längtar som fan tills jag fyller 20 år :) 

Vill fylla år sen ta studenten :) 


Igår sunes bilsemester, idag Sune i Grekland

Sitter å kollar på Sune i Grekland med mamma å pappa å har det mysigt :) 
Var ju tidigare idag i högbo med hela familjen å åkte pulka å hade det roligt å grilla korv å sånt! 

Å igår så var jag ju på bio med Jonas, hans mamma å natalie då kolla vi på sunes bilsemester den var åxå bra :) 
Åkte sen hem å åt hamburgare som vi stekte :) 


100 dagar kvar

Nu är det bara 100 dagar kvar tills jag blir 20 hela år :) 
Å 146 dagar kvar tills jag tar studenten :) 
Hihi längtar som bara fan på detta :) 



Trött på mycket just nu

Asså shit va jag är trött på allt just nu...
Är trött på skolan vill bara ta studenten nu...är väldigt trött på att det är kallt å snö ute...är trött på att det är mörkt ute nästan hela tiden!!! 
Vill ha sommar å sol å varmt :) 
Vill ta studenten, vill fylla 20 år :) 
Det är mycket jag vill just nu haha :) 


Trött på vintern

Det börja ju snöa i torsdags kväll å hållt på snöat alla dagar sen dess vill inte ha nå mera snö vill inte ha snö alls fast det är mysigt på ett sätt...men nu tycker jag det räcker, för jag vill inte ha snö ända in på våren som det säkert kommer att vara...vill inte ha snö på min födelsedag som jag haft några gånger för få är det vår å inte nå jävla vinter är irriterad. 


Helgen

I fredas så var jag Sandra, Stefan å natalie på badhuset här i Sandviken å badade å vi hade det roligt var överallt på badhuset. Hoppade från ettan vågade inte hoppa dom andra haha, åkte både gula å röda å åkte forsen fast hade varit roligare om den var längre än vad den är liksom! 
Nästa gång vi ska bada ska vi åka till Borlänge badhus å bada där..sist jag var där så var jag ju åtta år haha å de är länge sen :) 
Efter vi var klar så åkte vi till biltema för Jonas skulle köpa nått åt sin pappa..den fick inte olats i bakluckan så Jonas lära gå in å köpa spännband till de så fick vi pka med bakluckan öppen ända till årsunda. 

Resten av helgen har jag bara varit hemma å tagit det lugnt eftersom jag har varit så jävla trött å inte orkat nått...de ända jag orka idag var att följa med pappa å handla mat på Ica maxi. Låg i sängen tidigare idag å kolla på Hannah Montana filmen som gick på feman :) 

Nu ska jag snart gå å sova eftersom jag börjar jätte tidigt imorgon o skolan -.- 
Pallar inte skolan...vill ta studenten nu!!! 

Nagellack

Olika nagellack
 

Parfymer

Olika parfymer
 

Filmer som jag brukar kolla/tycker om :)

Filmer som jag kollar på eller som jag tycker är bra :) Så nu kanske ni får lite film tips :P^^ 
14-åriga Jenna lever tillsammans med sin cancersjuka mamma som bara måste bli frisk, annars vill Jenna inte leva längre. Tillsammans planerar de sommarens resa till Thailand. I skolan är Ullis den populära tjejen och Jenna är kär i Sakke, den snyggaste killen. Men varför vill inte Jennas bröst växa?

”I taket lyser stjärnorna” är baserad på romanen av Johanna Thydell. En sådan här film behandlar alla de typiska problemen som en 14-årig tjej kan ha. Men den visar oss också något som är så mycket värre än att brösten är för små och det behöver vi få se. Relationen Jenna har med sin mamma hör nog inte till vanligheten. All den kärlek och värme som de bådar vågar visar varandra är inte normen tonårsbarn och föräldrar emellan. Det vanliga är nog istället att en 14-åring mest skäms för sin mamma. Här få vi se precis raka motsatsen. 
 Älska mig är baserad på ungdomars egna berättelser om mobbning och utsatthet. Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill.

Det är en angelägen berättelse om att våga tro på den man är. Om vänskap, svek och förhoppningar om att få vara med, att bli accepterad, att bli älskad.

Jag vet hur det känns, att vara fångad i sig själv.
Varför är det så svårt att förstå?
Är det så svårt att se.. är det så svårt att älska mig?

 Novalee är 17 år, höggravid och har aldrig haft ett riktigt hem. Det närmaste hon kommit ett familjeliv är tillvaron hon delar med sin minst sagt själviske pojkvän Willy Jack. Under en resa från Tennessee till Kalifornien dumpar Willy Jack Novalee på en parkeringsplats utanför ett Walmartvaruhus. Ensam och fullständigt pank inrättar Novalee sitt hem på varuhuset.
Driss, en ung kille från förorten som precis kommit ut från fängelset, anställs genom en händelse som personlig assistent till den oförskämt rike, men också mycket ensamme aristokraten Philippe som blivit förlamad efter en skärmflygolycka.
Enäggstvillingarna Hallie och Annie separeras bara några veckor efter födseln när deras föräldrar skiljer sig och behåller varsitt barn. Pappan bor kvar i usa med Hallie, medan mamman flyttar till england med Annie. Barnen känner inte till varandras existens men av en slump möts de på ett sommarläger i USA. På lägret blir de nästan som rivaler och ställer till med en del bråk, men de lär känna varandra och kommer bättre och bättre överens. När de efter att ha stökat ned en hel stuga, isoleras tillsammans i en egen stuga på avstånd från de andra stugorna, inser de till slut att de är tvillingar och bestämmer sig efter några veckor för att "byta plats" med varandra. Båda har alltid drömt om att träffa sin mamma respektive pappa och följer efter lägrets slut med flyget hem till den förälder som de aldrig fått lära känna. När Annie, som nu flyttat hem till sin pappa, inser att pappan ska gifta om sig med en ny kvinna, får hon panik och ringer sin syster. Flickorna beslutar båda två att detta inte får ske och gör upp en plan för att få föräldrarna att träffas igen.
 Alma är en 15-årig tjej i en sömnig norsk småstad som drömmer om att finna någon att älska och att bli av med oskulden med. Men inte nödvändigtvis i just den ordningen. Till hennes mammas stora förargelse tar denna längtan sig uttryck i dyra telefonsexsamtal. På en skolfest hamnar hon i en intim och inte så lite pinsam situation med Artur ­– alla tjejkompisars stora favorit – och blir till åtlöje i hela skolan.
 
Dom här filmerna brukar jag kolla på om jag har tråkigt eller nått..alla dom här filmerna brukar jag kolla om å om på flera gånger tröttnar aldrig på dom så :) Finns flera filmer men tänker inte lägga upp allihopa för då blir ju hela bloggen full med filmer haha :D ^^ 

ett sent nyårstest!!

Nyårstestet!

Här är en sammanfattning genom mitt 2013!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja
2. Höll du några av dina nyårslöften? har inget nyårs löfte

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej, men en av mina kompisar kommer få barn nu i 2014 :)
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? inget mer än svergie
6. Är det något med år 2013 som du vill ha år 2014? ja lika med kärleken.
7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? det är många de...men de är 28 april å nån på dommarn sen 31 december
8. Vad var din största framgång 2013? vet inte haha jo att jag vågar mera än förr.
9. Största misstaget? ja det vet jag inte
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja jaghar varit förskyld
11. Bästa köpet? kläder å godis :) 
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder å godis :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? ja jonas varje dag 

14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013? naken i min säng, bajs å den dära låten apan som liknar dig eller va den heter.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare

16. Vad önskar du att du gjort mer? träffat Helena mer än vad vi gör.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? bråkat, surat å nått. 
18. Hur tillbringade du julen? hemma här med familjen
19. Blev du kär i år? blev kär i Jonas 2009 men jag kan säga att ag blir kär för varje dag.
20. Favoritprogram på TV? efterlyst, stalkers, ph å lyxfällan å 112 aina
21. Bästa boken du läste i år
? läser inga böcker.
22. Största musikaliska upptäckten? vet inte haha
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? komme inte ihåg va jag fick haha.
25. Något du önskade dig men inte fick?
 kommer inte ihåg det heller 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? fira den med familjen

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja finns det säkert men kommer inte på något just nu.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? inge speciellt har vanliga kläder å är som mej själv haaha
29. Vad fick dig att må bra? Jonas

30. Vilken kändis var du mest sugen på? sugen på??? men jag vill vara som Miley Cyrus
31. Vem saknade du? Helena vill träffa henne mer å min farfar...
32. Den bästa nya människan du träffade? inte den bästa men detär iaf Jonas syster Sandra. hon är väldigt lik mej på många sätt kan jag säga...


fredags, igår å idag :)

I fredas så åkte vi ju till Borlänge över dagen å var där...:) 
Vi skulle ju åka å bada på badhuset men jag hade min mens så jag ville inte bada då...så Sandra å Stefan fick bada själva...medans jag, Jonas å Natalie åkte till BRL (tror det hete så) för Jonas skulle köpa en bil stereio sen åkte vi till Kupolen....var där inne ett tag sen åkte Jonas till Biltema men jag å Natalie var kvar i Kupolen för att handla kläder hhaha. 
Sen så hämta Jonas dom vid badet sen åkte vi å käka lite mat pöå en pizzerria där vid Kupolen. Sen så åkte vi hem eler ja vi skulle åka till Säters mentalsjukhus men vi hittade de inte så vi sket i det å åkte hem ist men vi tog värsta långa omvägen hem tyckte jag iaf haha....tog lång tid, sen så stanna vi i Hofors å gick in på Sparköp där å handla lite mat  andra saker eftersom det är billigt där. Sen åkte vi hem till Jonas mamma å fika sen vidare till Årsunda för att lämna av Sandra å Stefan. 
Sen åkte vi hem å sov efterosm klockan var redan tolv typ när vi kom hem hit till oss....:) 
 
Det var min dag i fredags :) 
 
Igår hände det ingenting skullle följa med min syster att prva en säng men det vart inte så så jag var bara hemma å tog det lugnt med min mensvärk -.- följde bara med mamma å pappa till ica maxi å handla mat.
Åt vofflår igår fett gott haha!!! :P ^^ 
 
Idag kan jag säga att jag å Jonas sov ända tills klockan elva gick upp åt frukost å sånt sen så åkte jag, Jonas å pappa till Valbo för att vi skulle kolla upp vad det var för fel på min dator jag fick i julklapp men det var inge fel ahha...sen åkte vi till Biltema för att jag skulle ha en hdmi kabel å dom är billiga där...sen så skulle pappa in på Jula så vi följde med in där...han köpa en ny jobbjacka som han ska ha här hemma ute när han håller på med massa saker eftersm den andra gick sönder...senköpte vi en leksak till Benito å den VERKLIGEN ÄLSKAR HAN kan inte släppa den någon gång haha :) Men nu ska pappa fixa in lite Ofiffic program (heter det det så?) 

Snabb inlägg

Var till Borlänge igår men kan berätta mera senare i inlägg för nu ska jag fixa massa saker å så kommer Elliot komma nu så bloggar mera sen men skulle bara skriva så ni vet att jag lever haha :) 

Mina julklappar

Detta var lite av det jag fick i julklapp :) 

Av Jonas fick jag 
Sängkläder, bh å en stickad gul tröja som tyvärr ligger i tvätten. 

Av Jonas mamma fick jag 
Rosa tjocktröja, thigts å parfymen fick jag av Jonas syster Sandra. 

Av Jenny min syster fick jag 
Presentkort på Valbo köpcentrum å Britney Spears parfym, jag fick nått mer men kommer inte ihåg haha. 

Av Anna min andra syster fick jag
Mysiga tofflor, handduk, skrubbhanskar, å nå tvål å bodylotion. 

Av mamma å pappa fick jag 
Ett hjärta, en tavla med text, godis ask å så fick jag ju datorn i för väg. 

Å av Jonas pappa fick jag en choklad ask. 

Har säkert glömt nått mer vad jag fick i julklapp. :) 

Gott nytt år

Gott nytt år på er allihopa :) ✌️🎉 
Nu är det 2014 då kommer kännas konstigt haha :) 

Blev liten fest här i Sandviken hos Jonas mamma. Med Sandra, Stefan, Jonas å natalie. 
Var uppe hela matten å drack lite :) 
As trött nu men kan inte sova haha!!! 

En bild från igår innan jag bytte till min klänning som ni kan få på bild sen. 



RSS 2.0