Sommartid

Nu har man ställt om klockorna till Sommartid å det märks tydligt för mej iaf ...det är ljusare längre på dagarna och när klockan var sju idag så kändes det som klockan var vid fem eler sex bara för att det var ljust ute än!!! kommer nog ta en tid att vänja sig med det tror jag haha!!
Det var nog många som glömde att ställa om klockan...min eller ja alla mobiler nu för tiden ändrar sig ju själv så det behöver man inte tänka på å datorer å så...menmen det är alltid någon som glömmer om man tex har väggklocka å kollar på den.
 
Idag så har jag hjälpt mamma med det sista äppleträdet som vi håller på att klippa ner...vi höll på igår åxå men blev klar idag med det...sen har jag försökt att skriva klart min träningsdagbok som skulle varit inne för hur länge som helst menmen...sen andra uppgifter men det gick som det gjorde. Sen har jag spelat the sims lite idag...
ja sen harf jag ätit god mat hihi^^
men nu ska jag ta å kolla lite på tv om det är något bra de vet jag inte men det visar sig :)

Earth Hour!!

WWF Earth Hour – lördag den 29 mars 20.30-21.30

 

WWF Earth Hour är världens största miljömanifestation då hundratals miljoner människor världen över visar sitt engagemang för klimatet genom att släcka ljuset under en timme. Släckningen är en politisk symbolhandling som skickar en viktig signal till makthavarna om att ta klimatförändringarna på allvar. Var med i Earth Hour och släck för en ljusare framtid du också!

''

Ska ni vara med å göra detta för att göra världen bättre?? 1 timme! stänga av alla lampor å tv datorer allt med el att göra. bara tända ljus å ha det trevligt den timmen...eller ska ni göra annat? 

 

 


Börjar å blogga igen

Kommer börja blogga igen :)
Vill skriva haha!! 
Så kommer börja igen så nu äre bara att ta å läsa min blogg igen då :) 


ingen blogg lust

Jag har ingen blogg lust därför ingen bloggnning!!! jag vet inte hur jag ska göra med bloggen om jag ska fortsätta blogga eller inte vi får se....men jag vill ha den kvar om jag vill skriva av mig lite då å då liksom får det känns bättre då...!!! men jag vet inte...

RSS 2.0