Långt inlägg!!!

Nu tänkte jag skriva här ett inlägg vet inte hur långt det kommer att bli å de kommer bli om olika saker så ni får fatta haha :) nä men det kommer bli ett inlägg om lite allt möjligt i så ni måste se upp när jag byter ämne å läsa igenom en gång till om ni inte fattar va jag babblar om!!! 

Men nu börjar jag ....
I torsdags hade vi i skolan en STOR redovisning på vårat gymnasiearbete som vi har hållt på med i ungefär nästan 2 år på i programmet vård & omsorg! 
Å det går ut på att man ska fördjupa sig i något som man gjorde/hade/var intresserad av att läsa å skriva om...så alla hade olika saker att redovisa om...å det skulle vi redovisa för både ettorna å tvåorna på vård & omsorg då...å alla i min klass var jätte nervösa men alla som lyssnade gick under alltså dom hade andra lektioner dom lära gå på...så  jag var den fjärde som redovisa å det vart för allihopa så jag var jätte nervös men det gick bra haha!!! Å jag redovisa om DEMENS eftersom jag vill jobba med det sen efter skolan å så å det finns överallt i världen så de var roligt å skriva om det :) 
Å jag överlevde redovisningen iaf annars hade jag inte suttit här nu å skrivit till er läsare om de haha!! Men skit samma vi höll på från klockan 10:00 till 15:30 så det var en jävlig lång dag för oss i våran klass!!! Alla redovisa å alla var jätte duktiga enligt mig å så !!! 
Så nu är vi helt klar med gymnasiearbetet bara lite din slipning på texten å rapporten å sen skicka in den till läraren som hon sedan skickar vidare till rektorn å så! Men man kan bara få ett E och ett F så det tycker jag är jätte dåligt...menmen så är det! 

Sen efter det så åkte jag hem till mej å packa för jag skulle följa med Jonas å hans familj till Skövde där Jonas mormor bor...så vi åkte på kvällen dit kom dit ungefär lite över elva på kvällen men de gjorde inte mej något haha...det var Jonas som körde bilen som jag åkte med å Jonas mamma den andra eftersom vi var för många så det gick inte med en bil dit så de vart två men vad gör det då?? :) 
När vi kom dit var alla trötta så vi la oss å sov på engång nästan...sen nästa dag alltså fredag så fyllde Jonas mormor år så vi åkte till köpcentret å köpte present plus lite andra saker!! Så vart där ett tag! På kvällen så kom alla deras släktingar dit å hälsade på henne å oss då! Åt smörgås tårta å vanlig tårta plus glasstårta på det :) gott som bara den var det!! 
Vi åkte hem från Skövde på lördagen å kom hem ungefär vid nio tiden ...då var pappa hemma själv...mamma var i Stockholm så jag å Jonas drog ut med benito å gick en liten promenad med honom!!! Gick in å la oss å sov fett trötta liksom haha!!! :) 

Sen på söndagen så hade jag kalas för min släkt eftersom jag fyllde 20 år igår :) 
Fick massor av presenter fick mest såna här saker man har nytta av sen när jag flyttar hemifrån ;) men det är bara bra å få såna saker slipper man köpa själv haha!! :) 
Vi åt smörgåstårta plus vanlig tårta...ungarna fick korv med bröd haha!!  

Sen så igår fyllde jag ju år...å då firade jag själv ned min mamma å pappa med tårta å fick lite mer saker å blommor...har fått sammanlagt 4 blombuketter :) men de är bra med blommor åxå!!' 

Ja de var det som har hänt för mej dom senaste dagarna :) 
Å förlåt om inlägget blev ofattat  men orka inte skriva olika inlägg om allt detta så men hoppas att ni fattar...!!! 
:) 
Men forsätt att ha en bra dag allihopa'!! 


Skövde, kalas å andra saker

Inte bloggat ...kan berätta mer om det sen för vi har kalas här jag fyller ju år imorgon så :) 

Har varit i Skövde å lite andra saker som störde bloggningen liksom!!! Men berättar mer om det sen imorgon 

Saknar min älskade Bus <3

Ååååh va jag saknar min lilla älskade Bus!!! :( 
1 april försvann du från mej å jag saknar dig mer för varje dag som går...att vara utan dej är inte roligt...du var den som man kunde prata med, du var den som kom å ville pussas när man kom hem från skolan, du var den enda som fick mej att må bra, du var den enda som kunde trösta mej....men nu är du en fin å vacker hund ängel uppe i himmlen å hoppas att du har det mycket bättre där än sista tiden du hade här med oss!! 
Å jag hoppas att vi kommer träffas någon gång mer i livet, alltså där uppe i himmelen någonstans! 



Älskar dig min älskade "lillebror" ❤️❤️❤️❤️

Äldre kvinna

Haha juste fick detta sms av per idag!!! 
Man kanske inte ska bli mer än 20 sen då!!! 
Eftersom man redan blir kallad ÄLDRE KVINNA!!! 



Äntligen studentklänning

Ååååh asså äntligen fick ju min student klänning förut men den var ju för liten så vi skicka tillbaka den å beställde en ny..å den kom idag å jag KUNDE ha den så jävla bra :) 
Nu är de bara skor å nått att ha över annars kommer jag frysa ihjäl!!! 
Å plus en skylt då som mamma å pappa ska fixa ihop eller om dom skulle beställa vet inte haha!!! 

Ååååh vill bara ha student veckan nu så jag kan ta studenten!!!! 
Men det är 51 dagar kvar till de!!!! 

PS. Ni får inte se min klänning förns student veckan!! Så vänta å se!! :) 

Berättar varför jag inte bloggat

Så nu kan jag berätta varför jag inte har bloggat å de är för att vi har fixat pm mitt rum till nytt så de var lite kaos dom dagarna allt stod mitt i rummet de gick nästan inte å gå i rummet haha :) 

Men nu är allt fixat å klar så de blev bra :) ni kan få bild på det imorgon om ni vill se :) 


Har inte glömt bort er

Har inte glömt bort att blogga ...men har inte haft tid som jag trodde!!! 

Men kan berätta i ett inlägg imorgon om varför jag inte har bloggat å så!!! 

Just nu ligger jag i sängen med Jonas å kollar på tv...vi ska väll snart lägga oss å sova eftersom de är skola imorgon!!! 
De var ju det idag åxå men haha!! 
Började ju 12:40 som jag alltid gör på tisdagar så det var skönt :) 


Glad påsk

GLAD PÅSK PÅ ER ALLA MÄNNISKOR DÄR UTE I VÄRLDEN!!! 
=) 
🐥🐣🌸

Ha det så gott med all mat ni stoppar i er nu, å för all del allt godis man äter under nu på påsken haha...mest godis på hela året eller hur var det? 

Men iaf på söndag så kommer min släkt hit som vi ska bjuda på lite påskmat!!! 

Jag kommer tyvärr inte blogga dom här dagarna tror jag för jag håller på å fixar om mitt rum å det ser kaos ut så:/ men vi får se om jag slänger in något inlägg eller inte...annars bloggar jag som vanligt igen på måndag :) 

Nu kommer det lite påskiga bilder :) 
🐥🐣
Glad påsk på er igen!! 





För liten å ny beställd

Jag fick ju min studentklänning i tisdags å pröva den men den var för liten så
Skickade tillbaka den samma dag å bytte till en större storlek på samma klänning då så hoppas att den passar sen när den kommer hit!!! :) 

Mamma borde bli stolt haha!!

Blev inge bloggning igår...
Hade annat för mig plus att jag spela the sims hela kvällen :) 
Å hade det trevligt med mig själv :) 

Idag har jag hunnit med mycket varit ute med benito, tagit reda på ren tvätt, plockat ur ren disk ur diskmaskinen :) 
Mamma borde bli stolt över mig nu haha!! :) 
Plus att pappa har dammsugit! 

Nu ska vi hämta mamma fast pappa håller på att tvätta bilen på det där nya stället i Sandviken :) 



Tagit fram husvagn å kalas

Idag så har pappa, jag, Jonas, mamma å Alfred hjälps till å tagit fram husvagnen å de gick lätt den här gången än vad det gjorde förut.men ny taktik så går allt bättre :) 

Nu är jag å Jonas i årsunda för Stefan fyller år idag :) 
Så grattis till honom :) han fyller 27 år! Så han blir lite gammal haha!!! :D 
 
Ska försök lägga upp bilder men när man mobilbloggar så kommer ju inte hela bilderna med ibland å det är drygt!! 





Rädd för allt haha

Idag är de en seeg dag tycker jag :/ vet inte varför heller!! 
Går inte att vara ute de är fett kallt å blåser så in i helvete! 

Iaf jag satt mej vid datan uppe å skulle spela the sims en stund...hann spela typ i fem minuter när högtalarna börja spraka å ha ljud för sig så sänkte ljudet trodde de va felet men nej...sen börja lampan som vi har vid datan blinka å så hela tiden...brydde mej inte nått om det! 
Men sen blinka den till samtidigt som högtalarna skapa till igen fast ingen hög ljudnivå på vart rädd å stängde av spelet å datan haha!! 
Ja jag vet jag är en fegis på allt som finns :) 
Men det var faktiskt läskigt! 
Så nu gör jag ingenting har tråkigt å klockan går så sakta...
Mamma å pappa är i Sandviken å slänger skräp...kunde ha följt med dom men orka inte....menmen skit samma hoppas klockan börjar gå fortare så de blir kväll någon gång, ska kolla på svaleskär de är ett barnprogram men de är då jävligt bra å spännande program. Börjar klockan 19:30 om ni vill kolla på det å de är på Barnkanalen :) 

Skönt i solen

Sitter ute på altanen just nu i solen å attans va det är skönt men det blåser lite :/ men de är skönt när solen steker på en :) 

Kom hem från skolan vid två tiden pappa hämtade mej för han skulle ju ändå hämta mamma vid skolan så åkte med honom hem! 
I skolan så övade vi på vårat gymnasiearbete som vi ska redovisa efter påsklovet...till både ettorna å tvåorna -.- fett läskigt haha!! 
Sen hade jag äldres hälsa å då kolla vi på någon film om kummunikation tråkigt va de iaf! 

Idag var det pizza i skolan å fullt med folk åxå men de fatta man ju nästan att det skulle vara när det är sån mat! 

Här får ni en bild på benito som sitter å steker åxå! :) 



Beställt studentklänning!

ÄNTLIGEN HAR JAG BESTÄLLT MIN STUDENTKLÄNNING !!! :D
mamma å jag satt å kollade runt på olika sidor på student klänningar å så beställde vi en ni får inte se den förns sen haha!!! :) ska bli en överraskning för många...bara mamma å jag vet hur den ser ut!
Mamma är så snäll å betala min studentmössa som gick på 1800 kronor och nu min studentklänning :) ska även köpa massa saker till å göra massa saker innan studenten som ska bokas å så men det kommer jag göra lite senare för det 'r så tidigt än ...!!

Katastroffövning

Idag så började vi dkolan halv elva som vanligt men gick tidigare till lunchen för att vi skulle äta sen klockan tolv så skulle vi vara vid brandstationen i Sandviken för att senare åka in till Sandvik med dom för att vara med på en katastroffövning...de var lika som vi gjorde i ettan/tvåan när de nu var...!!! 

Men den här gången så var dom mer seriösa så de vart roligare å allt sånt där, jag fick vara en som låg i bussen å var ledsen å grät å vägra gå när dom kom å hjälpte till...så jag fick rida på en brandmansrygg haha fett roligt var det iaf! Men man ska ju inte tonka att det är roligt för det kan ju faktiskt hända på riktigt å då är det ju inte så jävla roligt kan jag ju säga! 

Man fick ju inte knäppa kort hur som helst heller men har ett kort på hur det såg ut de vi gjorde...men det kanske inte syns så jätte bra! 

De är bussen som vi låg i som ligger helt på sidan som ni ser...sen så är det ju brandbilar å lite såna saker :) 

Inte haft någon tid över för bloggningen

Förlåt för ingen bloggning men jag har inte haft tid för det!!! 
Men ska börja blogga ikväll tänkte jag ordentligt :) 

inge bloggning idag PGA....

kommer inte blogga idag....orkar inte eftersom vi har tagit bort våran hund idag...så skriver imorgon plus bilder på min "lillebror" .....

RSS 2.0