Hemskt inlägg

Skrev ju tidigaree idag att jag skulle skriva nått hemskt inlägg å det kommer nu...
 
Mamma å pappa hade varit på semster med husvagnen det vara bara jag å jonas som var hemma här hoss oss...å så börja det lukta konstigt å ingen visste vad det kom från så vi trodde att det var Snuttan min kanin då asså att hon hade kissat så det lukta av det så jag mocka hennes bur men det lukta ändå efter det så det kan inte ha varit det...sen så flytta jag hennes bur till ett annnat rum skulle se om det börja lukta där inne åxå men det gjorde det inte så det var konstigt (å vi vet inte än idag vad det var som lukta) sen så stod hon där inne i de rummmet ända tills mamma å pappa kom hem två dagar efter vi flytta in henne dit...men en dag innan mamma å pappa kom hem så börja hon låta typ som att hon fick hö i nosen som hon brukar göra men hon gjorde det flera gånger å inte sluta så jag vart orolig att det var nått som hade fastnat i halsen på henne eller nått sånt liknande men då sluta hon sen tänkte jag inte mera på det. Å sen nr mamma å pappa kom hem så skulle jag flytta henne tillbaka till sitt rum där hon brukar stå så jag gjorde det sen så skulle mamma ta bort bajs som hoon hade fått i rumpan då som satt fast i pälsen för det kanske var det som lukta åxå tänkte vi. Så mamma skulle ta bort de på henne.
Om ni är känsliga så kanske ni inte ska läsa mera

Ja mamma öppnade buren tioll henne å då hoppade hon ut ur buren på engång å så skulle hon springa till sitt hörn som hon brukar vara i när hon är lös...men när hon sprang dit så sprang hon snätt å ramla ihop hela tiden så mamma skulle ta henne å kolla vad som var fel då fick snuttan ett rus å bara sprattla sen så kissa hon på golvet sen så bara föll hon ihop å dog på golvet å var sten död på engång....mamma vart rädd och hon fatta inte vad som hände å jag var ju med å titta men jag klara inte av det så jag gick därifrån för jag fatta att det inte var nått som stod rätt till eftersom hon aldrig har avrit å gjort så där på alla sina år hon har levt. Hon blev nästan 9 år gammal å det är många år för en kanin. 
Sen så kolla mamma igenom henne när hon låg där å kände massa knölar på sidan av revbena så hon hade som vi tror de var tumörer. kaniner kan få tumörer lätt så det måste varit de hon hade fått å dött av eller så fick hon nått annat i huvvet så det var det som hon dog av nått var det iaf efter som det hände som det gjorde.
Pappa hämatde en kartong som vi fixade åt henne å la henne i där så dagen efter så grävde ppappa en grop på gården där vi har begraft dom andra djuren vi har haft...sen så åkte pappa å jag upp i skogen å fixa en fin sten där jag skulle skriva hennes namn å när hon dog så jag har gjort det. 
 
Hon är född den 6/10 -2004 å dog den 1/8 - 2013 så hon vart nästan 9 år.
Ska knäppa kort sen på stenen där hon ligger så ska ni få se :) 
Men ni kan få bilder på henne så ni får se henne hur hon såg ut :) 
SJÄLVKLART SKA DET INTE GÅ ATT LADDA UPP BILDERNA PÅ BLOGGEN....om det går senare elller imorgon så kommmer dom upp då..
 

Bilder på Benito

Igår skrev jag ju att Benito hade gjort illa sitt ben å allt är som det ska nu :) 
eller ja det var som vanligt efter typ bara tio minuter så han måste ha sträckt sig eller nått liknade för han är som vanligt nu iaf :) 
Det  konmmer att komma upp bilder på Benito i dettta inlägg så ni får se hur gan ser ut nu å allt sånt haha :D 
 
Sen i ett annat inlägg som kommer idag är inte lika roigt alls :/ 
 
Här är en bild sen mitten av sommaren tror jag det var.
Den här bilden är från auguusti.
Jaha nu gav datan upp de går inte att lägga upp fler bilder -.- '
jävlla skit saker allihop haha !!! 
men bilden kanske kommer upp i ett annnat inlägg :)

Benito skadad :/

Idag har jag bara haft en lektion så kommer jag ha varje fredag så jävla skönt :)
Sluta elva idag iaf så jag å Jonas åkte hem tull mej för att ta ut hundarna...så vi släppte ut dom i hundgården å så lekte vi lite där...å sen så helt plötsligt så fick benito ont i vänster Bakben han hade den i luften å bara skrek å jag vart rädd å ville lugna ner honom men jag fick inte ta på honom då skrek han mera..så lät honom göra som han ville men då sprang han in typ som att han inte hade ont helt plötsligt men det syns att han har ont än för han stöder inte riktigt på benet.
Så vi får se hur det blir med de åter kommer ikväll med det. Mamma ska kolla på benet.


oppps

Men opps vad hände här då??
jag som skulle blogga varje dag nu när skolan börja men vad hände med det ?? 
joo jag glömde helt bort det -.- typiskt erika asså!!! :/ 
Men nu jävlar ska jag sätta igång å blogga riktigt det lovar jag :) 
 
kan iaf säga vad jag gör just nu å de är att jag kollar på lyxfällan å så ska jag lägga in bilderna från min iphone i datan så jag kan lägga upp nya bilder här på bloggen :) 

Om skolan idag å lite mera.

Nu har ju skolan börjat igen så nu kan jag blogga :)
Nu bloggar jag från mobilen så förlåt för stav fel eller nått :)

Idag var de ju första dagen i skolan efter lovet de var ju Inge roligt enligt mej då haha...vi fick böcker å annat massa trams. Sen så prata vi bara om imorgon för då ska vi på nå museum i Sandviken å lyssna på en gubbe låter ju "jätte" roligt. Sen på fredag så får vi vara ledig as skönt :)
Sen så börjar lektionerna som de är på schemat :/
Men hoppas de här året går fort.

Å då om två veckor så ska vi prova å beställa student mössor as roligt vill bara ta studenten nu å slippa allt med skola å göra.
Å så är de spexfoto nästa vecka någon gång tror jag de var liksom allt på en gång hur har dom tänkt ugentligen ??
Men roligt kommer det att bli :)

Aa de var allt för mej just idag
Sitter å kollar på stalkers på tven nu med Jonas så ska fortsätta med det
Så godnatt på er:)


kommer börja blogga när skolan börjar igen!

förlåt för inge bloggning men har inte haft lust att blogga nu i sommar men det kommer sen när skolan har börjat jag lovar då kan jag skriva vad jag har gjort under sommarlovet åxå :)
men ha en fortsatt bra sommar alla!! :D

RSS 2.0