kortaste inlägget

Nu vill jag verkligen ha SOMMARLOV å skita i alla å allt som händer i skolan.

deppinlägg

Jag är nere på botten!!! Vill liksom komma upp till toppen igen men det går inte...eller ja det går när jag är med dom jag tycker om...å det är på botten när jag är i skolan eftersom ja de går vi inte in på....!!!
 
Varför kan det inte vara som det var förr när man gick typ i sexan å hade det ass roligt med sina vänner ja å allt...
nu kan jag ju säga att mina vänner jag hade sen jag var liten å allt har jag glidit ifrån...
Lina som alltid var min storasyster gled jag ifrån i sexan å vi hade hållt ihop ända sen vi var 2 år tills sexan då...
Helena flyttade till Gotland så hon träffar jag inte å ofta bara när hon är här på besök hos sin pappa då. Men när vi sluta nian så gled vi mera från varandra men vi tog upp dte gick å sen flytta hon ju så nu är det som det är. vi hållde ihop från  sexan till nian å ett halv år efter det ungefär.
Lisa har jag åxå glidit ifrån men jag täffar henne i skolan då å då. Men vi har hållt ihop från sexan till nian och nu är vi aldrig typ.
 
Ja de är typ det varför kan de inte vara som det var förr...?? 
jag vill vara liten igen typ! 

Om helgen, om just nu och anmänt irriterad.

Just idag kan jag säga att jag känner mej utanför å anmänt irriterad på allt. Vet inte varför jag känner så just idag men det bara har blivit så? 
 
Sitter iaf i skolan nu å pluggar eller ja jag orkar inte fast jag sa att jag skulle köra på det sista dagarna i skolan. Men det går inte som denna dag. Klassen ska ha nationella i engelska idag åxå å det har ju inte jag så jag har världens jävla hål. Så ja vad ska man göra då jo sitta själv å inte göra nått bajs! 
Hoppas iaf på att jag är på bättre humör senare idag när vi har slutat å allt. Men det kommer jag säkert inte vara.
 
Kan berätta lite vad som har hänt i helgen...I lördas var jag hemma hos Jonas i Björksätra då vi sola hela eftermiddagen typ sen så åkte vi hem till mej å var ute Jonas tvätta bilen å jag cykla lite med Cornelia. Sen gick vi in å kolla på Eurovison song contest (heter det så?) ända tills det sluta sen så kolla jag å Jonas på en film som jag tycker är väldigt bra kommer inte ihåg va den heter men kan söka på det sen å skriva till er om ni vill veta :) 
I söndas så var vi bara hemma hos mej sen så åkte Jonas hem till Årsunda å gjorde nått å jag var hemma med mamma å ppappa. Hände inte så mycket denna dag tog det bara lugnt hemma med mej själv typ. Sen på kvällen så kolla jag å Jonas på finalen på hockey. Det var ju Sverige mot Swhicht (stavas det så?) å Sverige vann med 5-1 :) 
Ja det var lite om de ja. Nu ska jag FÖRSÖKA plugga vidare.

låt som gör mej på humör :)

assåå denna låt gör mej på gott humör :D ^^ 
 

PLUGGA SOM BARA FAN DOM SISTA DAGARNA!

NU JÄVLAR SKA JAG PLUGGA SOM BARA AV HELVETE DOM SISTA DAGARNA/VECKORNA SOM ÄR KVAR I SKOLAN TILLS SOMMARLOVET!!!! 
BLIR ARG PÅ MEJ SJÄLV OM JAG INTE KLARAR DETTA!!! 
MEN SKIT SAMMA....
 
FÖLJ MEJ PÅ INSTAGRAM ÄR MER AKTIV DÄR ÄN HÄR! :) 
HETER ERIIKAERIKSSON DÄR! SÅ FÖLJ MEJ DÄR OM NI VILL :)

följ mej på INSTAGRAM

Om ni undrar varför jag inte har bloggat är det för att jag inte har nått att blogga om ni kan gärna komma med förslag om ni vill att jag ska blogga ....men jag bloggar när jag har nått jag vill berätta eller ja när jag känner för att skriva av mej lite ....
jag är mest aktiv på INSTAGRAM så ni kan ju följa mej där om ni vill se vad jag gör om dagarna å så :) ^^
heter iaf eriikaeriksson där
 
här får ni en gammal bild på mej sen någon midsommar :)

Sista april

Igår så var det ju sista april så jag å jonas drog till Högbo å kolla på brasa å fyverkeri :) 
Så var där ett tag annars så var vi bara hemma hos jonas myste å kolla på film å hade det skönt å bara chilla. 
Vi ville bara ta det lugnt så det passa ju bra :) 
 
Idag så har jag å jonas vart ute i solen å solat lite ...sen så kom Per å cornelia hit för att tvätta bilen...så dom gjorde det sen så cykla jag lite med cornelia eftersom hon håller på lära sig att cykla :D sen så drog jag å jonas å handla lite till huset eftersom mamma å pappa inte är hemma....För en stund sen så kom cornelia hit å sa att hon kunde cykla så gick å kolla när hon cykla men det är lite vinglit så..men hon lär sig nog mera med tiden när hon cyklar :) 
Nu ska vi bara ta det lugnt innan vi ska lägga oss för kvällern....
 
Tiden går så jävla fort kan jag säga....det var nyss 1 april å nu är det 1 maj asså ? :) shit snart är det ju sommarlov åxå! :)^^ 

RSS 2.0