Vill men gör det inte

Vill kunna skriva ut mina aggressivt nu här på bloggen men gör inte det. 
Skaffar nog en blogg till där jag får skriva ut de i ....
Men kan iaf säga att vissa människor är dum i huvudet!!! 


Mobil blogg = dåligt

Ååååh va irriterad jag blir när man bloggar från mobilen å inte hela bilden kommer med...men testar igen i detta inlägg! 



Sköna dagar :)

Asså dom här två senaste dagarna har varit as roliga å sköna dagar :) 
Började lördagen med att åka till årsunda å kolla på skräck filmer med Jonas, Sandra å Stefan å hade det roligt kolla på saw någon av dom sen på paranomal filmen sen kolla vi på
Någon komedi film :) 
Å så har vi byggt snögubbar jag å Sandra å hade det roligt ute i snön å hade ett litet snöbollskrig mot Stefan å Jonas :) 

De där är våran Olaf å Märta :) 

Sen så har vi bara haft det roligt å tagit det lugnt å bara pratat ut!!! 
Idag så har vi kollat på frost sen så har vi varit ute för de kom någon å kolla på Sandras bil som hon säljer...sen så har vi gjort lite tacos idag å ätit!! 
Sen inte gjort så mycket idag bara pratar massa saker om vad vi ska göra å framtiden liksom å planerat :) 

Nu ligger jag här i sängen med Jonas å ska snart sova!!! :) 
Så godnatt på er ;) 


irriterade på massa just nu!

Torsdag idag å jag sitter i skolan med huvudvärk å inte får tag på läraren jag msåte få tag i så är irriterad just nu på det!!
Jag får vara hemma imorgon om jag vill, men jag måste ju åka på studiebesök med läraren imorgon så palla å jag få ju vara ledig så tänker ju bara komma till skolan när vi ska åka bort dit...men får inte tag i henne åååh får damp här!!! :/

Ska försöka å få upp humöret tills jag kommer hem eftersom pappa fyller år idag å ska vara glad för det liksom...höhö!!
hoppas det blir en god tårta som mamma gör eller köper från något ställe eftersom hon inte hunnit baka så mycket tills idag :/ men så äre om man jobbar hela tiden!

en snabb upptadering

Jag tänkte ta en snabb uppdatering om hur läget ligger till här idag just nu å framåt :)

Idag just nu är jag i skolan å håller på med gymnasiearbete som vi ska hålla på med hela veckan i skolan å dom andra lektionerna är inställda så vi gör de på dom lektionerna ist ....å det är fett drygt...fast det som är bra att man själv får bestämma när man ska börja sluta ta rast å gå å äta å sånt :) vi ska vara klar med det här på fredag...för om inte lärarna sätter en tid när det ska vara klart så håller man ju på med allt i sista sekunden som med alllt annat liksom...!!! men skit i det nu
efter skolan så får vi se vad som händer för det vet jag inte än haha!! :) ^^

Imorgon iaf så fyller min pappa år han blir 61 år gammal så det ska firas då:) får se om jag kommer ihåg att knäppa kort på kalaset men sånt brukar jag glömma bort!! :/

Solig dag!

Nu är det fint väder ute var det både igår och idag...fast idag blåser det mer än vad det gjorde igår!! :/ jag vill verkligen ha vår nu så det får gärna bli lite varmare om dagarna och sol varje dag :)
Jag fyller ju på våren så det är bra...hinner fylla 20 år innan studenten å det tycker jag är bra. :)
Jag skulle bli väldigt sur om det kommer komma lite mera snö i år för dte orkar jag inte med...för jag orkar inte gå runt med massa tjocka kläder å sånt...vill kunna gå ut i convers skor å bara tjocktröja nu men det är för kallt än men det kommer nog snart det åxå :D
Såg att det var många som satt ute i solen igår å sola lite å får i sig lite vitaminer :) ^^ själv gick jag in å sov igår för jag var så jävla trött igår efter skolan -.-
Men idag om det är sol ute efter skolan så ska jag gåå ut å ta en promenad med hundarna kanske tar med mamma åxå så jag får sällskap :)
Men ha en fortsatt dag nu allihopa !! :)

Fått mitt första C

Asså jag måste bara berätta en sak som jag vart as glad för en stund sen jag fick MITT FÖRSTA C på ett prov i vårdpedagogik :) asså shit jag är as glad...det där gjorde min dag till toppen asså!!! hihi^^ fick även C på ett grupparbete som vi hade gjort men det var ju tsm så alla i min grupp fick ju C på de... men mitt C på provet gjorde jag helt själv fatta va jag är glaaaad!!! :D:D:D ^^ gammal bild på mej men ni får nöja er med den!! :)
 

Lite hår inspiration

Lite hår inspiration :) 








Kollar på film å hälsocentralen

Ligger i sängen å kollar på frost för mej själv väntar på att Jonas ska komma hit å ge mej lite sällskap :) 

Idag har jag haft redovisning i skolan å det gick väldigt bra om jag får säga så! 
Sen efter det så åkte jag till hälsocentralen för årskontroll på mina lungor å så fråga jag om mina leder på samma gång å hon alltså doktorn sa att jag är för vig i mina leder ska inte kunna böja dom så mycket som jag gör liksom haha menmen!!! Skulle köpa några stödhandskar (heter det så?) så skulle jag ha dom några dagar i veckan så skulle det bli bättre :) så det får jag hoppas att jag blir! 
Lungorna såg bra ut isf bättre än sist jag var där å kollan :) glad för det iaf!!! 

Mamma 60 år

Igår så fyllde ju mamma 60 år, så vi fira ju henne lite med tårta å så :) 
Sen så på söndagen så var liksom alla i familjen här hos oss å vi åt lite mat å hade det trevligt tsm å fika lite då åxå. 
Så idag så kom min moster hit å fika lite å prata lite skit å allt haha!!! 
Inte träffat henne på jätte länge liksom...
Har ingen bild på mamma! 

Nu så kollar jag på farmen å väntar på att maten ska bli klar :) 
Kan säga att jag är as trött fast jag börja sent idag å sov länge men jag är ofta trött när det är vinter vet inte varför!!  Menmen så äre ibland!! 


Var på bio i fredas

I fredas gick jag i skolan till klockan 14.00 å sen så åkte vi till Jonas mamma å fixa lite dricka sen så åkte vi vidare till biografen i Sandviken för vi skulle kolla på frozen(frost) :) 

Den filmen var rolig haha fast det som
Var mindre bra var att på trailern så är det ju med att han snögubben nyser så flyger huvudet av, det var inte med i filmen så det var dåligt tycker jag för det hade jag velat sett :) 
Sen åkte vi hem till Jonas mamma igen å åt tacos,as gott var det. Sen åkte vi till årsunda å var där ett tag sen åkte jag å Jonas hem till mej å lolla på tv å hade det mysigt innan vi somnade!! 

Tog en blogg paus

Om ni undrar varför jag inte har bloggar är för att jag tig en liten paus från det!! 

Men är igång nu igen :) ^^ 


RSS 2.0