12:57

nu när issa har visat mej hur man lägger in låtar som jag har glömt bort hur man gjorde såå kan jag lägga in låten som har fastnat i mitt huvvve dom två sista veckorna som har vart :P

 hahahaha tycker den fortfarande är fettt bra liskom !!! :)
å lika en annan lååååt ....värsta barn ungen här asså!!! :P

12:54

asså neee usch vad det hära är jobbigt alltså :(
issa har gått hem för hon hade inget att göra ....jag ska se om jag klara av matten idag eller inte men det tror jag att jag gjorde såå det är bra :9 sen så slutar jag 14:00 sen sååå vänta hundra år tills klockan blir tre då jag ska till tandläkaren å ta bort min andra visdomstand eller va dte heter :( usch villl inte :;( vill kunnna äta liskom vafan !!!
föarra gången kunde jag ju inte äta på en vecka kommer säkert bli samma sak den hära gången !!! :( -.-

hopppas vi får vara ledig imon eller iaf jag HAHAH !!! för imon  har jag inget att göra om jag klarar matten dåå !!! :9 ^^

åååh det är fetatse varmt ute idag :):):) det regna när jag gick från bussen till skolan sen spö regna det ett tag såå nu är det sool sol !!!! :p asss skönt liskom!!1 :p
nu vet jag inte va jag ska skriva mera men blir nog mera inlägg sen idag om hur det gick å vafan allt likom!!!

20:33

Skulle ju färga håret i helgen Men det blir i veckan ist har inte köpt hårfärg eller nått liksom så det blir i veckan ist:) hihi. Just Nu sitter jag i soffan å har tråkigt, Pappa hämtar vell mej sen någon gång sen blir de att kolla på bb sen sova :) Skola tre dagar Nu då måndag tisdag å onsdag. Sen så blir de ledigt:) Sen två dagar så äre skol avslutning. :)

18:49

Jonas är fjantig! Vart nyss hos jonas farfar å hämtat saker till jonas opel :) Vart på hundra års kalas idag då hände inge mycket, åt smörgåstårta Bah :) gott! Nu typ gör vi ingenting jonas har lite problem han är såhära fjantig :) haha.

18:29

Nu blir det att åka in till sandviken å vara där med jonas:) Sen blir det hem till årsunda någon gång:) Men aja ha en bra kväll hihi :) bloggar kanske mera sen

20:35

Nu var det länge sen jag blogga asså. Men jag har inte haft någon data eller nått liksom å plus att jag inte har brytt mej typ nått:( MenMen! Just Nu så ligger jag iaf i sängen med min jonas å Kollar på tv :) fast det finns inge bra att kolla på blä :( Imon så blir det in till sandviken å kolla på crousing sen hem till jonas:) Sen på söndag fyller jonas gammel farmor 100 år så det är liksom ass coolt :) alltså 100 år äldst i hela årsunda ass grymt. :) Men annars vet jag inte alls som händer den hära helgen!! Snart sommarlov ass skönt liksom:) Mobilbloggar eftersom min data är helt jävla sönder :( Men Nu ska vi kolla på nått bra program om vi hittar nått då Men man får hoppas :)

17:40

Sitter i soffan med jonas å äter chips vi tjockar till oss lite haha:) vi väntar på att det ska bli mat sen så hittar vi vell på nått:) Inom ska jag till tandläkarn vid halv fyra så fett drygt liksom :( sen så ska vi kanske till valbo för blev inge idag så! Så kanske ska jag få ha jonas mobil:) hihi. Ne Nu är jag hungrig :( blä å plus att det är fett jobbigt att skriva blogg på mobilen :( MenMen!!

20:53

Nu ligger man i sängen med jonas å väntar på att bb ska börja :) sen så ska vell han åka hem någon gång:( bli ensam inatt jag som inte gillar att sova utan jonas Men måste ju så blä:( Imon ska jag ta bussen till årsunda sen typ senare så ska vi åka till valbo å kolla på mobil till jonas :)

19:12

Typ dagen har gått ass segt!! Men vi åkte till jonas typ vid två sen så typ Kommer jag inte ihåg mera haha inge minne :( MenMen hihi. Nu Kollar jag på bröderna lejon hjärta typ inge bra sett den för många gånger så. Skola imon :( Men inge länge kvar till skolavslutningen så :) hihi Vet inte va jag ska skriva :( Men haha!!

18:46

Glömt att jag skulle blogga mycket i helgen Men jag har inte haft tid alls att blogga :( igår så typ va jag borta hela dagen kvällen. Å idag så vakna jag å jonas typ 12 sent. Sen så åkte vi till sandviken å handla å lämna in deras data på lagning sen åkte vi hem till mej för vi skulle åka hem till jonas på min moppe :-) hihi gick ass segt å åka hem till han med den Men de gick ändå så :) sen ska vi åka hem till mej sen någon gång :-) Å plus att jorden har ju inte gått under än så haha jävla kul gubbe!! Aja Skit samma. Jag mobilbloggar så hoppas allt Kommer med :)

10:17

nu vare länge sen jag slkrev igen men min data hemma är trasig så kan inte blogga hemma så det blir på skolan eller hemma hos jonas men ska försöka blogga mer i DEN hära helgen .... :) annars får ni slå mej !!
,
idag blir det sova hos jonas ...å åka moppe till han tror jag ... om han kan fixa hit sin hjälm bah !!!!
jävla glömsk unge sa flera gånger igår å flera gånger imorse så glömmer han den ändå ...!!! då blev jag sur ahah!! :)
,
nu ska vi ha engelska i två timmar med gudrun!!!! hoppas vi får sluta typ vid tolv som vi brukar å blabla!!! :P orkar inte ha engelska idag liskom :(  det är ju FREDAAAAAAAAG!!
aja nu har jag inge vättigt att skriva !!!

11:33

ska lägga upp den här soom alla andra gör !!! fettt läskiiiigt!!!
,
http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten--jorden-gar-under-pa-lordag

10:17

bloggen ligger nere som vanligt just nu dom senaste dagarna veckorna !!! :( har inte ork till att blogga vet inte varför så ...
,
men iaf nu tänkte jag blogga lite .... fan va jobbigt det är alla tjatar om det som ska hända på lördag att det står i biblen å allt liksom ... själv tror jag inte alls på det å blabla .... liksom varför ska jorden gå under just på lördag enligt en gammal gubbe som studera biblen ??? :o det fattar inbte jag såå jävla sjukt ... liskom alla ska dööö på lördag ... va händer med den dära gubben då om allt är som vanligt på söndag han har ju skapat kaos i hela sverige just nu han borde ju få betala fan mycket pengar om det inte är så som han säger å blabla....!!! palla prata/tänka på det nu då !!!!
,
sitter själv i korridorren för issa är hos lärkan hon kommer vell sen någon gång idag :)
äter macka nu som vanligt alla dagar på den hära rasten ... :9
hade engelska nyss typ läste en text för gudrun sen så fick vi läxa -.- sen fick vi sluta lektionen tidigare för det hade hänt nått med hennes mamma !!
åååååh idag ska dom fan ha den dära goda muffinsen annars blir jag sur som bah fan jag måste ha en sån dom var så jävla goda liksom !!!! :)
,
idag blir det iaf vara med jonas efter skolan som vanligt !! hihi^^ :9

21:00

är med jonas nu inte så ovanligt men ändå!! :P ^^
vi har nyss kollat på toy story 3  ... hahah ass kull film ju hahaha !!! asg som fan typ jaag :) men så är jag med alla barn filmer eller vad m,an ska säga :)
nu vet jag inte va vi ska göra likosm men det blir velll att kollla på tv  eller film å så hela kvälllen å plus att vi ska ligga å mysa hihi å äta chips å godis vafan!!!! :) ^^

10:23

oj asså shit va min blogg ligger nere just nu!!!
men har inte ork till att blogga .... :(
men bloggar nog nu i helgen tror jag !!

14:06

fick nyss veta att vi ska vara lediga hela dagen imon :) såå jävla glad asså så jävla skönt att vara ledig liskom!! hihi^^ får se vad jag hittar på imon för nått :P
,
idag blir det årsunda med jonas sen vet jag inge mera haha :D
får se vad som händer!!!
,
åååh jag har inte bloggat nått från rättvik dom sista dagarna men jag hade inte datan då ....
kommer blogga mera om det jag köpte där sen så ni vet hahaha !! :) ^^

17:18

sitter å väntar på att jonas å hans familj ska komma hit till husvagnen å fika liksom ... :) ^^ tar en stund åå jag som inte kan vänta längre hahahah !!! :) menmen ...!!!
nu ska jag typ fixa till lite saker annars får dom inte plats här hahaha !! :)
bloggar mera sen ikväll !! ;:P

10:00

gick upp halv nio imorse å såå :) haha fett seeg känns det som men ändå !!! :P
ska bah äta frukost nu sen fixa mej det sista sen så ska vi gå ut på marknaden å kolla see om det finns något jag vill ha i år då :P äre säkert lliskom är jämt nått såå hihi!!! ^^ :)
,
kommer ju såhära inte blogga mycket nu under dagen men det fattar ni säkert åxå men det blir mera blogga ikväll hoppas jag !! :)
har min läxa kvar åxå -.-
plus att jonas kommer då :) <3
aa men vi hörs hihi^^ :)

22:29

blir att kolla klart på bb sen så blir det att sova så man pallar upp tidigt imon för att gå ut på marknad ... hoppas det inte är såå kallt bah !! :)

21:43

asså hur fan kan man ha så hära tråkigt som jag har just nu ?? :O:O:O:O fattar inte det asså !!!!
typ dööör av tråk heeeeeeeeeeeeet!!! blääää!!
,
villl ha imon asså !!! :P^^
,
har ändå inget att skriva om just nu såå bloggar mera sen om jag har tid eller orkar :)

21:04

nyss kollat på herr & fru !! inte så bra men aja mamma ville ju kollapå det å jag hade ingenting att göra såå ... :)
längtar tills imon jag !! :)
imon äre ju marknad sen typ på eftermiddagen kommer jonas å hans familj hit å så ... sen ska jonas stanna här tills söndag med oss :D hihi^^
saknar honom jag ... <3
,
nuu blire å kolla på göta kanal 3 tills big brother börjar :) ^^
blir att käka lite godis nu när man äntligen KAN äta IGEN!!! :)

14:45

blev att inte åka någonstans idag :) haha pappa orka inte jag ville inte :P  men stan blev det iaf :p ^^
nu ska mamma å pappa gå ut med bus så blir kvar själv här i husvagnen  blir kolla tv å kolla bloggar å allt sånt där skiit hhahha !! :9
sen vet jag inte vad som händer idag bah likosm en sån hära slappp dag ..dagen innan marknaden börjar :) ^^
,
tänkte lägga upp bilder på mej å jonas när vi sov i bilen på väg till skövde å tillbaka vägen hem igen !! :)
men jonas kommer nog bli lite sur...
,
hahhah va söta viii ee !! :) nee inte alls ...
,
hahah shiiit asså!!
,
bilden säger allt !! :)
aa det var lite bilder datan är såå jävla seg å laddda upp bilder så det blir inga fler bilder just nu iaf :D
men behövde ju lite bilder i blogga för jag skriver ju inlägg utan bilder bah för jag inte har någon kamera å blabla!!!

10:07

usch asså i natt har jag typ inte sovit bra har vänt mej som fan vaknat hela tiden kollat va klockan var å allt så där liksom ... plus att det blev såå jävla ljus vid sex i morse -.- så då kunde jag heller inte sova men lyckades somna tills klockan halv nio iaf :) ^^
,
just nu sitter jag å äter frukost sen så ska jag vell gå å duscha ...sen så skullle vi åka någonstans llång härifrån :( kommer vell ta hela dagen ... åååh jag som skulle kolla på ett program på tv -.- höhöhö!! men skiiitisamma !!
,
höhöhö ojjdåå det ska blir varmare väder ute säger dom på vädreeet nu !!!
hopppas det blir sommar snart nu då :)

17:36

nyss kollat på filmen älska mig ... asså fy fan va jag hatar sånna personer som är såå alltså blir såå jävla irri jaa!!!! menmen!!!!
om jag skulle bli behandlad så där såå vette fan va jag skulle ha gjort alltså !!!
,

15:54

kom nyss tillbaka till husvagnen :)
var till insjön å handla lite :) ^^
jag köpte tre tunna thigts å en tröja :) hihi^^
åååh såå åt vi på en resturang åt barn mat hahaha :D asså pannkakor ... med grädde å sylt ... !!! :9 men grädden smaka bajs liskom :( höhöh!!!
,
nuu sitter jag här å har tråkigt å äter godis  å bullar :9 ^^
sen vet jag inte vad som händer liskom...

11:15

vakna klockan sex imorse :( -.- fettt irri men det va bah att somna om igen :) sov sen till klockan tio gick upp då å åt frukost så nu sitter jag här å kollar lite bloggar å facebook ... :)
,
ska snart ta å tvätta mej å klä på mej å allt sånt :P sen så skullle vi åka någonstans :) kommer inte ihåg va det heter :)

23:34

asså fy fan va jag fryser asså .... fettt kallt här inne känns det som fast det står att det ska vara 22 grader inne i husvagnen :O men jag tycker det är fett kallt :O menmen... tänkte ändå gå å lägga mej under täcket å sova lite .. eller ja hela natten ska jag vell sova hoppas jag hihi!! ^^ :)
,
men godnatt på er alla!!! :D

22:35

sitter just nu å kollar på bigbrother :) såå jävla bra assås :P
blir vell datan hela kvällen sen såå blir det att sova för att kommma upp någon gång imon så vi kan göra nått kul :) ^^
,
har inget att skriva ...

21:20

gick till rese från bessemer idag för hade lust å gå lite hahaha :D såå tog halv tre bussen hem...kom hem tre tyyp...sen packa jag alla mina kläder på engång å lite andra saker jag skulle ha med mej sen såå fixa mamma mat så vi kunde äta på engång när pappa kom hem från jobbet ... sen såå åkte vii typ halv sex hit kom hit någon gång vid sju ... :) ^^
åååh så när vi åkte hit såå vare en långtradare (eller hur det stavas) som hade åkt av vägen å låg liksom på sidan ... å det var fullt med bärningsbilar å allt möjligt hahaha !! :)
åå så typ allt var sönder med den ... å det gick en gubbe runt å runt hela tiden det måste varit han som körde eller nått för han såå stressad ut liskom... tur att jag inte såg när det hände då hade jag inte kunnat tänka nått annat liksom usch !! läääskiiiigt ju..
,
aja skiit samma
just nu sitter jag å kollar lite bloggar å ska snart fika nått för är lite hungrig haha sällan jag liskom :D ^^


10:16

prata med gudrun nu på engelska å hon sa att jag skulle få ig i engelska hur kul är inte det då ...
nu pallar jag inte skolan mera bah för att hon säger såå ... ska bah göra klar matten sen såå fan ska jag inte gåå mera vill inte ingen idé kommer ju ändå inte få g i engelska :( blööööh för gudruuun asså!!!
såå jävla sur ee jag asså!!!!!
,
först gick dagen under bah för det snöa så jävla mycket nu går den under bah för jag inte får g i engelska :(
höhö störd dag asså!!! :(

06:44

asså va äre här för skiiit ??? :O
nu snöar det som bah fan ute :( nyss typ vare så hära sommar väder ute sen blev det ju kallt å nu snöö asså nu går det för lååångt asså!!!! :O
det ska ju bli sommar inte FAN snö :O
maj nuu snart juni å då äre ju sommar liksom daah !! va äre för skiit
nu är jag arg här asså!!! :( fyyyy fan
va jaga hatar snööö å vinter å vafan allt just nuuu :( bläääähhh....
ingen bra start på dagen alls idag juu .... -.-

23:02

nyss kollat klart på bigbrother dååå :)
ska ner å ta lite yoghurt nuu sen blir det sängen för mej :)
sova så man kommer upp skola till 14:00 imon
sen hem å pcka allt jag ska ha med mej till rättvik
sen så åker vi någon gång på kvällen dit :) ^^
,
kommer sakna min älskling då !! :( <333

21:58

nu blire big brotheeer :) ^^ hihi
bloggar mera sen !!

20:26

nyss ätit potatismos å smältost :) ^^ hihih gooot!! :9
typ inte gjort nått idag vafan :O
kom hem till jonas typ fika dåå sen typ kolla på tv sen somna vi sen vakna vi å det var mat å ja hha :d snart blir det att åka in till snadviken å lämn nått... eller ja jonas mamma å pappa ska de!!!
sen kommer veell pappa någon gång å hämtar mej här å blabla
,
skriver mera sen iaf :)

13:08

kunna äta maten ass coolt asså :) ^^
åt två köttbullar as mycket va jhahahaa :D
å lite makaroner men det gjorde typ ont :( menmen... fick i mej mat iaf det är ju bra det iaf :D ^^
,
nuu blir det dom två sista lektionerna i skolan idag då ... slutar klockan 15:00 idag -.- fett segt asså!! menmen!!
tar tjugo över tre busssen till årsunda å är med jonas :) ^^
hihi^^

10:24

sitter å dricker yoghurt blåbäääär!!!!!!!! :D såå jävla gott med blåbär hihi^^
,
asså datan är fett seeg asså det går inte å komma in på vissa sidor på internet ....kan inte kolla alla bloggar :( huhu!!
msn är sjukt segt ... :(
asså det måste vara nått stort problem -.-
eller så äre bah så idag :(
,
ska ju bli regn idag såå vill inte att det ska regna när jag väntar på bussen ...vill inte bli blöööt!
men aja har inge mer att skriva !!

07:57

hihi imorse va jag hur pigg som helst :O klockan var liksom halv sex :O men jag lååg i sängen å typ gjorde ingenting :)
sen så halv sju gick jag å duscha då blev jag trött igen haha somna när jag kom tillbaka till sängen vakna halv åtta :) men det var skönt å sova den lilla stunden hihi^^ :)
,
hopppas man kan tugga bättre idag då men om jag känner som jag just nu så kommer jag inte kunna dte :( höhöh!!! sååå jävla sugit !! :(
,
aja bloggar mer i skolan :)

22:40

jonas åkte nyss hem ... lite seegt nu liskom inge kul å vara själv :(
kolla ju på big brother nyss ... :) öö vet inte va jag ska skriva :(
,
men iaf jag hatar att jag lär dra bort mina dom dära tänderna va dom nu heter visdomständer?? :O aja skiit samma för om det blir så här på alla andra tänderna åxå kommer jag dööö juu....
har inte ätit riktig mat sen i onsdas :O asså typ bah yoghurt å makaroner å mosad potatis som går lätt att svälja å blabla!!! :O liksom kommer ha gått ner i vikt juu :O shiiit asså :O
,
på tisdag kommer jag ju åka till rättvik å jonas fick ju inte följa med då ... han fick komma på fredagen eller lördag å sova om han har skjus då ... :( huhu!!
klara mej utan han en hel vecka liksom blöööööh!! :(
,
men nu ska jag gå ner å ta å dricka nått sen blir det sängen för mej så kommer upp till skolan imon :)


15:33

typ seg dag plus att det är fett kallt ute -.- :(
1 maj idag känns inte som det liksom menmen...!!
söndag idag så det blir så hära slapp dag idag ...
vakna typ vid halv tio idag låg i sängen tills klockan tolv eller nått å kolla på tv på alla möjliga saker :) sen ner å åt frukost ....
första gången sen onsdas jag kunde tugga lite frukost men ont gjorde det :( såå typ är fett irri på att jag inte kan äta :(
,
just nu ligger jonas i min säng å sover å jag sitter här å bloggar å kollar bloggar å facebook å lite alltmöjligt :P ^^
aa nu vet jag inte va jag ska skriva mera så ja!!

RSS 2.0