Rosa helikopter

Herregud nu har radion börjat spela rosa helikopter!!! 
Haha hur ska detta sluta??? 
Va kommer här näst ??? 


Huvudvärk å annat skit :)

Ligger i sängen med huvudvärk å kollar på Ronja Rövardotter :) 
Älskar denna film asså kan kolla om å om igen på den utan att tröttna på den :) 

Börja ju tjugo i tio idag...med att jag skulle göra ett bip test...å ffyfan VA DET VAR JOBBIGT!! Höll på att dö..svimma ja fan allt...fick iaf 4,8 i de å hoppas på bättre sen någon gång när vi gör om 


Sen så hade vi religion å där gjorde jag ingenting på var för trött för de. 
Sen lunch å sen hål timme så då prata vi med Bettan om betyg å sånt....sen tog jag 14:00 bussen hem till kungsgården å nu ligger jag här då haha :) 
de.

Namnsdag idag

Sitter i skolan väntar på att läraren ska prata med mej hon tar in en och en. Ååh så jobbigt liksom ...mitt efternamn börjar på E å hon börja längst ner på listan -.- 

Idag har jag namnsdag å i våran familj så har vi ett litet firande!! Vi får presenter å äter tårta :) hihi 



I'am Sam

Kort dag i skolan idag :) 
Börja åtta kolla på film, vi kolla på i'am Sam å det filmen är jätte bra. 
Handlar om en kille som är handikappad å ligger på sju års ålder å han får ett barn å ta hand om helt själv för mamman sticker från bb. Han uppfostrar barnet själv men när dottern fyller år så är hon lika gammal som pappan alltså sju år. Så socialen tar barnet. Å ja resten kan ni gissa eller kolla själv men jag rekommenderar verkligen denna film :) 

Kommer inte på rubrik

Väntar på att Jonas ska komma hem med mat till oss som han hämtar :) 
Sen får vi se om vi åker till Valbo som vi skulle å kolla på haloweendräckter :) 

Just nu ligger jag i soffan å kollar på tv å  har en mys stund med min lilla benito som ligger bredvid mej i soffan :) 

Bio imorgon

Imorgon ska jag å Jonas på bio med Sandra å hennes kompis 
Så vi får se om den filmen är bra!! 
Skriver mera om det imorgon :) :) 

Torsdag redan

Idag är det torsdag å denna vecka har gått hur fort som helst :) 
Idag börja vi skolan åtta ist för tio...för vi skulle lära/handleda våra ettor på vård å omsorg hur man bäddar en säng utan å med person i så de gjorde vi på morgonen. Å det gick bra fast jag var nervös för Ewa skulle ju sätta betyg på oss hur vi skötte oss å handleda någon annan. Men det gick bra för mej å alla andra i klassen så :) 
Sen så hade jag lektion till halv tolv sen sp slutade jag eftersom vi lära börja tidigare än vanligt! 

Kom hem vid tolv kanske å då var jag ute med hundarna sen gick jag å la mej i sängen å sov en timme å det var jäkligt skönt kan jag säga.. SEn kom pappa å mamma hem så jag gick ner till dom å prata lite å åt lite yoghurt för jag var hungrig...nu väntar jag på mat sen blir det tv resten av kvällen har jag tänkt för jag är trött å fryssen!! 

Det ska ju snöa inatt enligt vädret usch ffyfan vill inte ha snö...men tror att denna snö försvinner men ändå vill inte ha snö haha!! :) 




Här är de några höst bilder som jag har knäppt :) 

seg dator mindre blogg inlägg!

eftersom min dator är så seg så blir det inte så mycket bloggande kanske...bloggar mera från mobilen än vad jag gör på datan. så det blir ju lite annat med texten när jag mobil bloggar men det får ni stå ut med tills jag får en ny dator :) ^^

Tänkte ta å skriva mina önskelistor eller ja börja iaf så dom kan börja köpa julklappar i tid i år å inte som det vart förra året :)

kollar tillbaka i oktober inlägg från andra år.

haaha asså ssitter å kollar på inlägg som jag har skrivit i oktober 2010 å jag kan säga vad hade jag i huvvet på den tiden :O 
Jag blir helt jävla ja vad ska man kalla det? 
Jag sitter iaf å skrattar åt mej själv om vad jag skrev om å hur jag skrev det ....
Här kommer ett inlägg som jag skrev i oktober för 2 års sen :) så får ni se haha!!
 

   
yyyyes ÄNTLIGEN fredaag vafan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D nu äre loooooov :D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:DD: fattta va man kan vara glad för det assså!!!! :) härliiiigt som faen.... :P ^^
ååå så slutra man klockan tolv åxå fett härliiigt det åxå asså!!! :D ^^ damp härliiigt liskom :) ^^
,
ååååh vette fan va jag ska göra just ifga men det blir vell nåttt :) ^^
sorrry att jag har damp men är LYCKLIG....det är fredag å sen äre looov vafan!!! :)):)):): ^^ usch va skänt :P
,
åååh nu på morgonen så har jag sminkat mej å ätit frukost å så har man ju självklart hunnit med att dansa å springa runt som en jävla katt i huset :p för att götra mej piggg hahaha :9 ^^ det funkar faktiskt jätte bra med det .... :)
nee nu ska jag ta å göra lite saker så jag frå det rligt :p
,
jag å pojk ska gå å ..... o.s :p fettt härliiigt :) men måst vänta -.- höhhöhö!!! em härliiigt iaf <3333 älskar jonas bät perssson ja !! D: <333
 

 Ja haaha ni ser ju hur jag skrev då för 2 år sen hahha!! :)
 
 

VILL KLIPPA MITT HÅR!

JAG VILL KLIPPA MITT HÅR KORTARE Å KLIPPA UPP DET SÅ DET SER MER NATURLIGT UT SÅ JAG KAN HA DET UTSLÄPPT I SKOLAN ÅXÅ Å INTE BARA HEMMA.
 
om ni undrar så hade jag ju löshår ett tag...å det blev världens knut på håret så hade en stor klump bak i håret. 
så åkte till frissan hon klippte av mej håret där klumpen var så det vart jätte kort där sen så fixa hon inte resten för håret var så skadat så det gick inte att göra något....så hon sa åt mej att håret skulle få vila lite å det har det gjort nu hela sommaren liksom så nu kan jag fixa håret...
så ska säga åt mamma å boka till hos frissan åt mej så jag kan ha håret utsläppt för det är jobbigt att ha håret uppsatt jämt så.
 
Så ett tips från mej är att om ni vill ha löshår så ha inte med kreatin om ni INTE kan sköta om det på rätt sätt då. om ni kan de så kan ni ju ha det. Men om jag ska fixa löshår någon mer gång så ska jag köpa med clips som man kan ta ur när man vill å inte behöva ha det i håret hela tiden. 

glad att det gick att ladda upp bilderna.

hahah igår vart jag överlycklig at det gick att ladda upp bilderna från mobilen men inte datan :) ^^ 
 
Just nu sitter jag i skolan å inte gör nått eftersom Ewa inte är här och hon har bytt lektion med handledning å akut sjuk vård så sitter jag här i soffan å inte gör nått :) 
eftersom jag inte har akutsjkuvård så blir det ingen lektion för mej. 
Men jag har ju lektion igen vid två tiden men man får jobba hemma men Elisabeth tyckte att jag skulle göra den här så jag vet inte riktigt hur hon har tänkt haha!!! 
 
Jag vill hem å sova iaf det är det ända jag vill just nu för jag har tråkigt :( 
 

Haha kan till lägga att jag hade jätte rroligt imorse åt mej själv som satt å gjorde en liten berättelse om toaletten och Jonas men tänkte inte lägga upp den  här eftersom de inte är något intressant då det handlar om BAJS. 
:)
:)
:)
 L'änge sen jag la upp en bild på mej själv så jag lägger upp en nu :)

Bilder på det jag köpte

Testar från mobilen med bilderna :) 

Äkta convers för 199kr :) billigt annars kostar dom 699. 

En obey tjocktröja kosta 150kr men fick den för 120kr för han tyckte jag passa i den haha :) 

Trosor 5 stycken för 100kr...snygga var dom :) 

Tavla med love text i kosta 50kr :)


17 stycken strumpor för 100kr bra att ha  mycket strumpor :) 

Kan även lägga upp bild på det jag köpte när jag å Jonas var i Valbo å handla fast jag glömde knäppa på skorna jag köpte men kan lägga upp dom sen :) 

Trosor från gina...tre för 129 eller 149 kr
Trosa från h&m 49kr 

går inte :(

Neej det går inte att ladda upp bilderna här hemma det måste vara nåttt fel på min dator eller så är det internetet här hemma som krånglar till det för mej :( :/ 
Aa men  då kommer bilderna upp imorgon i skolan om jag kommer ihåg det men det gör jag nog :)^^

efter skolan kommer det upp :)

idag efter skolan så ska jag fixa in bliderna på datan å se om det går att ladda upp dom på bloggen eller om det inte går så får jag ta det i skolan för där verkar det som at det funkar iaf!!
så det är ju nått fel med vårat internet å min skoldata är helt cp åxå så ni vet haha:D ^^

Skit skola

Asså nu är erika rå förbannad här asså!!! Ååh jävla skit skola man går i.....!!! 

Igår

Igår så skulle min älskade kanin fyllt 9 år !! 
Hoppas hon har det bra...saknar henne att få prata med henne hon har ju alltid lyssnat på mina problem sen vi köpte henne 2004 så! :) ❤️

Skön dag :)

Slutade då jag hoppades så sluta tio idag as skönt :) Jonas kom å hämta mej å skjutsa hem mej å sen så åkte han till årsunda eller vart han åkte jag gick ut med hundarna sen gick jag upp på mitt rum satt på tv å kolla lite på 16 & pregnat (stavas det så?) sen kolla jag lite på miley cyrus program...sen var klockan tolv så jag sov tills klockan två hur skönt som helst...nu har jag nyss tagit en macka å väntar på att mamma ska komma hem nu sen pappa då han lan hjälpa mej med en uppgift från skolan som vi ska göra :) 

Bilder från Rättvik kommer komma upp idag om det går att ladda upp bilder hemifrån nu men det märker vi om de gör eller inte :) 

Måndag

Nu är det måndag igen å jag började 08:10 å har en liten rast nu...vill hem å sova förhoppningsvis så slutar vi efter denna lektion men vet inte säkert :/ vi får vänta å se men jag hoppas det!! 
Är trött det är kallt å ja allt är fel :/ :( 

Kommer upp bilder snart

Kommer lägga upp snart/imorgon om vad jag köpte på rättviks marknad :) 

1 oktober

Idag är det den 1 oktober :) snart är det vinter å snart höst marknaden i Rättvik :) 
Hade tänkt köpa mej en ny väska eftersom min snart är sönder...sen kolla på plånbok eftersom jag vill ha en till :) 

Det är höst ute fullt med löv på backen å löv som faller från träden det är så fint å se men jag gillar inte höst å vinter eller ja visst kan det vara mysigt på ett sett då :) med ljus på å bara ligga i sängen å mysa! 

Men det är kylan jag inte gillar ordentligt ...kallt spm fan på morgona å på kvällarna å att det blir mörkt på engång typ...:/ 
Vid tre tiden kan det ju börja bli mörkt så det är jobbigt för mig iaf. För jag har svårt att komma upp på morgona då!! :/ 

RSS 2.0